Юля знайшла світову змову

Дмитро “Калинчук” Вовнянко

Я то думав, що Юлія-світ Володимирівна про транснаціональні фінансові олігократії, які керують Україною ззовні за допомогою Президента Порошенка, не подумавши ляпнула. А виявляється у неї все серйозно. Мало того що олігократії нами ззовні керують – нас ще й світова спільнота у війну втягнула.

Цитую щойно проспіване Юлією Тимошенко на програмі «Свобода слова» на каналі ICTV:

«Я бачила як до нас спускалися, в тому числі зі світової спільноти, плани – як нам знищувати нашу зброю, як нам ліквідовувати всі свої військові можливості… І коли країну довели до стану нуля, в системі обороноздатності, після того проти нас почали війну».

Gepostet von Юрий Бирюков am Dienstag, 10. Juli 2018

 

Слабо? Так от хто проти нас війну почав! Світова спільнота! Весь світ змовився проти України – спершу роззброїв її, а потім у війну втягнув. Треба так розуміти, що світова спільнота та Путін – союзники. Проти України… Всі проти нас…

Мене от тільки одне непокоїть. Якщо все так, як каже пані Тимошенко, то виходить, що вона розписалася в тому, що тривалий час вона сама з цією світовою спільнотою співпрацювала та виконувала її накази. Не вірите?

По-перше. Я думаю ніхто не візьметься недооцінювати внесок в розвал боєздатності ЗСУ, зроблений останнім міністром оборони часів Януковича Павлом Лебедєвим, нині громадянином Росії і мешканцем окупованого Севастополя. Але. Мало хто пам’ятає, що в політику гаспадін Лебедєв прийшов як депутат від Блоку Юлії Тимошенко. Як він потрапив до БЮТ? Це пояснив колишній член політради ВО«Батьківщина» Михайло Бродський: Лебедєв пройшов по квоті Богдана Губського, колишнього бізнес-партнера Віктора Медведчука і затятого кучміста. А навіщо Юлія Володимирівна брала в свою політ силу Губського? Хороше питання. А Фельдмана навіщо – представника кандидата в президенти Віктора Януковича у 2004 р.? А Лозинського навіщо – нагородженого Януковичем грамотою за 2004 р.? А… Та замучуюся я перелічувати всіх, кого Юль-Володимирівна тоді в свою партію набрала, замість Левка Лук’яненка, Степана Хмари та Дмитра Чобота, які як раз тоді з БЮТу вийшли.

По друге. 16 літаків ІЛ-76, 63 винищувачі МІГ-29, 70 бомбардувальників Су-24, 58 вертольотів Мі-24, 701 танк Т-72, 160 танків Т-80, 272 БТР-70, 11900 снайперських гвинтівок СВТ… Знаєте що це таке? Це неповний перелік зброї, відчуженої урядом України 6 серпня 2008 р. – за два дні до російсько-грузинської війни. Не втечеш – на документі підпис прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко.

Мене особливо діставили 9000 біноклів, 303 вантажівки ГАЗ-66 і 107 автівок УАЗ… Ау, волонтери! На що ви там досі гроші збираєте? На оптику? На автотранспорт?

То що ж виходить, люди добрі? Виходить, Світова спільнота спускала плани, як нам ліквідовувати військові можливості, а виконувала ті плани прем’єр Юлія Тимошенко? І навіть коли Юлія Володимирівна змінила кабінет в Кабміні і зал Верховної Ради на апартаменти в Качанівській колонії, світова спільнота і тоді продовжила свою чорну справу? Люди, потрібні для ліквідації військових можливостей, у владу вже були проведені тою самою Юлією Тимошенко?

Я не до кінця зрозумів, виступ в програмі «Свобода слова» на каналі ICTV – це був піар чи явка з повинною до ГПУ і СБУ?

Мораль. З пошуками світових змов обережніше якось треба.

Автор