Хороші новини. 26 червня 2018 року

Алла Комарова

Гарні новини вівторка на РадіоТисячіМазеп розкажуть вам про гроші, гроші і ще трішки грошей  🙂

Рада Європейського Союзу затвердила рішення виділити Україні макрофінансову допомогу в розмірі 1 мільярда євро.

Данія протягом наступних п’яти років виділить 530 млн данських крон (майже 2.2 млрд грн) на підтримку ефективного управління, захист прав людини і стійке економічне зростання в Україні.

Президент увів у дію рішення РНБОУ щодо лібералізації зовнішньоекономічної діяльності українських підприємств ВПК. Указ руйнує багатолітню монополію державних спецекспортерів. Відповідно до рішення РНБОУ українські виробники оборонної продукції, зброї, військової техніки, мають право без будь-яких посередників експортувати продукцію власного виробництва.

Міністерство регіонального розвитку повідомило про оновлення дорожньо-будівельних норм. Згідно із ними, усі транспортні шляхи в межах населених пунктів з 1 вересня 2018 року мають в обов’язковому порядку мати окрему доріжку для велосипедів.

У Дніпрі завершили будівництво першого в Україні дитячого інклюзивного парку в сквері біля Дніпропетровської облдержадміністрації.

Видео о первом в Украине Инклюзивном Детском Парке в сквере возле Днепропетровской ОГА, построенным нами в рамках Социальной программы Марины Порошенко.Чуть позже покажем каждый его элемент и расскажем его предназначение.Открытие уже завтра.Ровно восемь месяцев от идеи до воплощения.Спасибо всем налогоплательщикам в Днепропетровской области. Все, что мы строим – это уплаченные вами налоги и Децентрализация.#Команда_Порошенко#Днепропетровская_Область

Gepostet von Юрий Голик am Dienstag, 26. Juni 2018

 

“Укравтодор” і французька будівельна компанія Bouygues Travaux Publics SAS 25 червня підписали меморандум про підготовку попереднього техніко-економічного обґрунтування концесійного будівництва та експлуатації дороги Київ-Біла Церква, а також першої черги Великої кільцевої дороги столиці.

Після тривалої перерви мотоцикли KMZ Dnepr Motorcycles знову повернулися на ринок Німеччини.

Поправляем платежный баланс Украины. Финальная серия Dnepr Vintage экспортирована в Германию. Спустя много лет…

Gepostet von Oleg Omelnytskiy am Montag, 25. Juni 2018

Автор