Хороші новини. 14 червня 2018 року

Алла Комарова

Доброго ранку, #РадіоТисячіМазеп готове розказати вам про гарні новини четверга, а чи готові ви репостити? 😉

Авіакомпанія Air Moldova з 1 серпня відновлює регулярні рейси між Києвом і Кишиневом після дворічної перерви. Польоти будуть виконуватися щодня в аеропорт «Бориспіль». Вильоти з Кишинева заплановані на 12:20, вильоти з Києва – на 17:10. Час у дорозі становитиме 50 хвилин.

На території регіонального ландшафтного парку «Кінбурнська коса» в Миколаївській області завершилося будівництво штучного острова площею 300 кв м для гніздування рідкісних і зникаючих видів птахів.

Авіакомпанія YanAir відкриває регулярні рейси з аеропорту Житомир до Грузії у Батумі. Рейси почнуть виконувати з 30 липня один раз на тиждень, щопонеділка. Ціна авіаквитків від 4965 грн у два боки (161 євро). У вартість квитка включено перевезення реєстрованого багажу вагою до 23 кг, а також харчування та напої під час польоту.

Міністерство інфраструктури України і Нyperloop Transportation Technologies підписали Меморандум про взаєморозуміння і співробітництво. Гіперлупнемо до космопорту?

Винахідникам і науковцям в Україні створять можливості для захисту їхніх прав. Сьогодні почала роботу Рада з питань інтелектуальної власності.

Степан Полторак написав про новий бронеавтомобіль «Новатор», продукт українського ВПК, що розглядається, як один із можливих варіантів, який буде поставлений на озброєння у підрозділи ЗС України.

Щойно оглянув новий бронеавтомобіль «Новатор», продукт українського ВПК, що розглядається, як один із можливих…

Gepostet von Степан Полторак am Donnerstag, 14. Juni 2018

Україна цього року отримає сучасний бойовий вертоліт, що зможе вести бій вночі та за поганих погодних умов. Керівник Центру досліджень армії, конверсії і роззброєння Валентин Бадрак розказав, що раніше українські вертольоти мали лише некеровані ракети.

22 червня з Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького відбудеться офіційний запуск двох нових маршрутів, а саме: Львів-Мілан (аеропорт Мальпенса) та Львів-Рим (аеропорт Фіумічіно). На прес-конференції також оголосили, що на час «високого сезону» авіакомпанія «Ернест» збільшить кількість рейсів від трьох до чотирьох перельотів на тиждень.

Автор