Послухав волання одного депутата

Алексей Петров

Послухав волання одного депутата, котрого злочинна влада зненацька вирішила обшукати перед входом до ВР. Ну, як обшукати, спеціальной піпікалкой обпіпікать! І мене це так обурило, спати тепер не можу. Що ж це коїться, люди добрі, порох вже вкрай з глузду з’їхав, чи що?

Між іншим, мене ж, дорогі друзі, зовсім нещодавно теж собака з поліцієй обнюхівалі! Уявляєте?
Прямо в аеропорті, два раза! Лейтенанта ЗСУ, сорок п’ять років (блискуча військова карьера), добровольця, перша хвиля мобілізації, письменника і таке інше, звичайнісінька вівчарка мокрим носом у бойову сумку модного камуфляжу тикала. А вдруг вона блохаста? Де відповідна справка завірена гройсманом? Сумку забрали, телефона забрали, всього обпіпікали, даже берці талановські обпіпікали, хай їм грець.
Мало їм було знущань наді мною, вони ще і перед тим, як у літак сісти, знов мене досмотрєли, і знов той Тузик сумку нюхав. А якщо його шмарклі заразні на сумці залишились? І навіщо два рази перевіряти?
Стоп! Зрозумів чому так сталося?! Я був у військовій формі, і це значит, що влада притисняє атовців за допомогою спеціально навчених копів з піпікалкой у руках, та якись-то собак без справки відповідной!
Все! Імпічмент! Пороху, усім копам та їх собакам!

Максимальний репост!

Збираємось біля школи, де навчався Карацупа, будемо страйкувати, щоби собак прибрали з аеропортів.