Про крепосний ход

Все просто. Це – релігійний Антимайдан. Подія на камеру, покликана показати: “А існує й інший погляд, не смійте ним нехтувати!”

Нагадую – на Криті проходить Всеправославний собор.

Нагадую – РПЦ і сателіти його відверто ігнорують. З Папою Римським зустрілися, а православних ієрархів – в ігнор.

Нагадую – існують серйозні сподівання що на Всеправославному соборі буде вирішене питання з автокефальною православною цервкою під патронатом Константинополя.

Нагадую, прибічників такої автокефалії не бракує не тільки в УПЦ-КП, але й в УПЦ-МП, найбільш відомий – митрополит Олександр (Драбинко).

Нагадую нещодавно “православний олігарх” Новинський накинувся на митрополита Олександра з кулаками.

Нагадую – на Всеправославному соборі РПЦ уже звинуватили в купі різних гріхів, серед іншого – в тому що РПЦ перетворилася на державну інституцію, що церкві не лічить.

Нагадую, відомий російський пОповід Олександр Невзоров вже сказав, що примирення Путіна з Ердоганом – це спроба вплинути на Всеправославний собор підкупом Ердогана. Варфоломій і кілька топ-ієрархів – громадяни Туреччини. Месидж Путіна: “Я вам туристів і ринок для вашої продукції, а ви вплиньте на ваших громадян”.

Схоже всі попередні кроки РПЦ і Кремля що їй покровительствує зазнають краху. Лишився останній засіб – “антимайдан”. Показати всьому світові, що в Україні повно прибічників УПЦ-МП і з ними треба рахуватися. Або – як у нас прибічників Москви утискають кляті фашисти, друге навіть було б жаданішим.

Не кажу за всіх. Що робитиму конкретно я? Крепостний ход від УПЦ-МП я проігнорю. А от на захід УПЦ-КП, що станеться 28 липня я піду.

Вони показують скільки в нас прибічників Москви? Гадаю не зле буде показати скільки в нас її противників.

Автор