СБУ зібрала 393 свідчення збройної агресії РФ проти України та знущань над українськими заручниками (відео)

Служба безпеки України зібрала 393 свідчення стосовно збройної агресії російських військ проти України, а також фізичного насилля та знущань над нашими громадянами в катівнях ОРДЛО. Нові отримані докази СБУ оприлюднила на сторінках чергового інформаційного бюлетеню, присвяченого цій актуальній темі.

Це вже п’яте видання, що підготовлено за результатами опитування співробітниками спецслужби ще сорока трьох українських громадян, які знаходилися у заручниках російських терористичних угруповань.

Окрім численних доказів присутності військ РФ на території України та фактів катувань громадян бойовиками, у бюлетені перелічені результати судових рішень щодо злочинних дій терористів. Варто зауважити на тому, що багато важливих свідчень були задокументовані правоохоронцями від українських військових, що потрапили у полон через пекло під Іловайськом, факт якого так вперто замовчують кремлівські пропагандисти.

Для зручності та розширення читацької аудиторії інформаційний бюлетень розкриває свою тематику трьома мовами – українською, англійською та російською.

«СБ України готова надавати всебічну допомогу у дослідженні цих злочинів представникам міжнародних установ, зокрема правозахисним організаціям, передавши їм зібрані матеріали», ‒ зауважив Голова СБУ Василь Грицак.

Матеріали бюлетеня.

Джерело

 

Інтерв’ю голови СБУ Василя Грицака

Автор