Автопарк поліції Одещини поповнився новими автомобілями (фото, відео)

Сьогодні, 12 вересня, перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий передав сучасну автотехніку підрозділам поліції Одещини.

89 автомобілів передали для груп швидкого реагування районних відділів Нацполіції та для Головного управління поліції Одеської області.

«Належне технічне оснащення є запорукою ефективної роботи поліції. Проте, найбільша цінність системи внутрішніх справ – професійний особовий склад. Я сподіваюся на ваш професіоналізм, на вашу готовність служити та захищати і завжди прийти на допомогу нашим громадянам», ‑ зазначив Сергій Яровий.

Заступник міністра також наголосив, що готовність служити і захищати ‑ це основна теза Національної поліції та МВС.

«Хотілося б сказати велике людське, чоловіче дякую керівництву країни, області та міста. У цей непростий час можу констатувати, що поліція не підведе», ‑ пообіцяв начальник поліції Одещини Дмитро Головін.

Своєю чергою, голова обласної державної адміністрації Одеської області Максим Степанов додав, що забезпечення безпеки громадян ‑ пріоритет діяльності всіх державних інституцій.

«Такий спецтранспорт дозволить поліцейським швидше та якісніше реагувати на повідомлення громадян про злочини та правопорушення», ‑ додав він.

У ході заходу двох працівників ГСЧС в Одеській області нагородили орденами «За мужність» III ступеня, ще двох ‑ медалями «За врятоване життя».

Троє правоохоронців ГУНП в Одеській області отримали нагороди за високий професіоналізм і зразкове виконання військового обов’язку.

Джерело

Автор