Порошенко зустрівся з депутатами Бундестага (фото)

Петро Порошенко під час зустрічі з депутатами Бундестага закликав німецьких партнерів посилити санкції проти держави-агресора та пришвидшити надання Україні зброї.

«Завжди радий зустрічі з нашими німецькими партнерами та надійними союзниками. З Тільманом Кубаном та Джессікою Розенталь з Бундестагу ФРН обговорили найголовніше у протистоянні російській агресії та на шляху внутрішніх реформ. Високо ціную їхню надійну підтримку нашої держави і сьогодні, і на майбутнє», – написав Порошенко у Facebook.

П’ятий Президент подякував за допомогу Україні з боку Берліна. «Висловив вдячність за розуміння українських реалій і важливість підтримки нашої боротьби до неодмінної перемоги. Чим швидше отримаємо необхідну зброю та боєприпаси, тим швидше завершиться війна на умовах України і Вільного світу», – зазначає Порошенко.

Він також наголосив на необхідності і надалі зміцнювати санкції проти росії та путінського злочинного режиму. «Головним є позбавити російського агресора всіх доходів, адже чим менше прибутку отримують у Кремлі, тим ближчою є наша спільна перемога», – вважає Петро Порошенко.

«Докладно зупинилися також на питанні внутрішньої єдності в Україні, яка вразила світ і далі є консолідуючим чинником. Висловили впевненість у важливості подальшого розвитку та зміцнення демократії, верховенства права, свободи медіа, а також стійкості та незалежності державних інститутів в Україні», – резюмує Петро Порошенко.

Джерело

Автор