10 хороших новин 22.12.2022

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія відбила атаки копрокадаврів у районах населених пунктів Новоселівське, Стельмахівка, Площанка і Червонопопівка Луганської області та Берестове, Яковлівка, Соледар, Бахмут, Опитне, Курдюмівка, Озарянівка, Майорськ, Нью-Йорк, Красногорівка, Невельське і Мар’їнка на Донеччині. Ландшафтні дизайнери набили лаптям пункт управління, два склади боєприпасів та три скупчення.
До російської пакетної армії приєдналися 660 новобранців. А загалом вже маємо соточку. Навіть 100400.

✔ «Голова» селища Любимівка на Херсонщині Андрій Штепа, він же Шнырь, згорів заживо у своєму автомобілі. Лапті пишуть, хороша людина була, прям зажигалочка 😂.

✔ Крисіяни сьогодні сруть битою цеглою, бо на півострові високо підняли синьо-жовтий прапор. Стяг майорить у селі Міжводне Чорноморського району. Здається, модернізовані українські дрони вийшли на новий рівень майстерності.

✔ Конгрес США підтримав законопроект про конфіскацію активів русні на користь України. Це дозволить міністерству юстиції через держсекретаря переказувати нам доходи від продажу заарештованих активів олігархів або підсанкційних організацій.

✔ Країни G7 виділять $32 млрд на потреби українського уряду.

✔ Сенат США схвалив бюджет із $45 млрд для допомоги Україні та союзникам у наступному році. Зокрема, $300 млн виділять на потреби нашої ядерної енергетики, $9 млрд – на сприяння безпеці, $11,88 млрд – на поповнення запасів американського обладнання, надісланого в Україну.

✔ Данія надасть Україні новий пакет військової допомоги на €40 млн. Так, сьогодні багато про гроші, Новий рік на носі все ж таки 😊.

✔ Смердючий Кузя «Адмірал Кузнєцов» тепер офіційно – Кузя з аганьком. Друга пожежа за місяць 🥳. 12 грудня на єдиному російському авіаносці загорілося, у результаті чого два гідролаптя загинули і ще 14 сильно отруїлися. Тепер нова пожежа на цьому нещасті, прямо під час ремонту. Цього разу, правда, встигли загасити без наслідків, але то за повідомленнями руснявих змі.

✔ Папа Римський Франциск оновив риторику. Від травоядних і прокремлівських заяв про «гавкіт НАТО біля дверей Росії» він перейшов до звинувачень росії.
«Коли я говорю про Україну, то говорю про народ-мученик, мученицький народ. Якщо існує мученицький народ, то є той, хто його мучить», – це перше, а у грудні папа прирівняв російську «піцоперацію» з операцією нацистів у роки Другої світової.

✔ Ну і Рогозіну стає гірше. Донецька каральна медицина від нього відмовилася, і тепер його жирну посічену дупу повезуть у Москву. При тому що сам Рогозін продовжує наполягати, що йому норм, і уламок зайшов у спину, не пошкодивши хребет, бо він із класу безхребетних. Що ж там тоді за така складність операції? Не ржати над тілом великого воєвателя?

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉

Автор