Порошенко привіз тепло та вантажівку на фронт (фото)

Петро Порошенко привіз буржуйки та генератори у підрозділ протиповітряної оборони на Дніпропетровщині.

«Починається повітряна тривога, на міста летять «шахіди» та ракети, лунають вибухи. Найкращі слова, які можна почути в цей момент: «не хвилюйтеся, працює ППО». А хто ж такі ці ППО? Знайомтеся, це ті самі хлопці, які бережуть наше небо», – пише Порошенко у Facebook.

«Лише за минулий день вони збили два іранські дрони, які російська армія відправляла на нашу енергетичну інфраструктуру», – повідомив Петро Порошенко.

«путін розраховує на холодну зиму, він думає, що залякає нас. Не залякає. Найперше, завдяки цим хлопцям. А щоб їм було ще тепліше і вони завжди були заряджені, ми з командою передали їм буржуйки та генератори», – зазначив Порошенко.

«Я пишаюся тим, що стою поряд з ними, бо саме завдяки їх професійній роботі на Дніпропетровщині та найближчих областях є світло та тепло. Лише за останній тиждень ці хлопці збили аж шість шахідів. Далі буде», – резюмує Порошенко.

Як повідомили у ГО «Справа Громад», волонтери спільно з Фондом Порошенка вже замовили виробництво 1500 буржуйок. Волонтери наголошують – на фронт потрібні десятки тисяч пічок, тому цей проект буде розширюватись.

Джерело


Петро Порошенко

Маленькі історії, з яких складається велика перемога.

З перших днів широкомасштабного вторгнення наші запорізькі депутати пішли на фронт. Олег Чернов та Андрій Хімічев – колеги і військові побратими. Не вперше з ними зустрічаюся у прифронтовому регіоні – і дуже ціную ці моменти.

Ми привезли їм чергові «смаколики», вони нам – ще одну історію з фронтового життя.

Уявіть собі рівнину посеред якої стоїть згорілий БТР. Під ним росіяни вирили окоп і тримали вогневу позицію, не даючи підійти нашим бійцям. Поки частина батальйону відволікала орків – наш воїн зайшов у тил до ворога. Кинув в окоп гранати: два «двохсотих», ще двоє – «трьохсоті». Один з росіян кинув гранату в нашого бійця, але вона відрикошетила і полетіла назад в окоп. «Двохсотих» стало на одного більше.

За мужність і героїзм командування пропонує відзначити бійця державною нагородою. Це – лише одна з численних історій роботи батальйону, якому ми зі ГО Справа Громад передали генератори, буржуйки та вантажівку DAF.

Не сумніваюся, що наша автівка возитиме вантаж, смертельний для наших ворогів.

 

Автор