10 хороших новин 16.09.2022

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія зробила окупантам вавку у районах населених пунктів Весела Долина, Бахмут, Зайцеве, Авдіївка та Новомихайлівка. Це тільки с землі. З неба, зусиллями наших крилатих козаченьок і богів війни артилеристів, благодатний вогонь спустився на чотири скупчення вже неживої сили і техніки, один опорник і ще зірвано поповнення лаптів резервами. А, і ще уронілі сушку і вертушку.

✔ На Херсонщині природа настільки очистилася, що у вікна окупаційної обладміністрації замість вітерця залітають ракети. Сьогодні до кабінету Стрємоусова одну протягом затягнуло. Він на відео так мотиляє головою, що не виключено, що він той протяг і викликав. Його на нарадах мабуть і тримають, блть, замість вентилятора. Тут правда тільки ракетами, снайперу у таке х*й попадьош.
Стрємоусов (із Воронєжа?) порадував нас тим, що внаслідок удару є загиблі і поранені. Зокрема задвохсотився водій «міністерки соцполітики», яка на своєму відео повідомляє про це під сміх своєї супутниці. Я спочатку хотіла написати, що вони там всі ї*анулися, але потім вслухалася у слова «міністерки» «але ми сюди приїхали для того, щоб тут також була Росія. І Росія тут буде ціною життя», і зрозуміла, чого та мала рже.

✔ У Бердянську трагічно і дуже вчасно обірвалося життя заступника «мера» і його дружини. Подружжя Бойків відповідало за «ріфірєндум» і «входження» Запорізької області до складу Росії, а бердянські партизани – за входження подружжя Бойків у пекло якимось болісним способом. Як бачимо, бердянські партизани виявилися більш відповідальними 😊.

✔ У Луганську тим часом прямо на роботі розірвало «генпрокурора ЛНР» і його заступницю. Потужний вибух стався у кабінеті 🥳.
Давайте 16 вересня будемо відзначати день українського партизана, може, а?

✔ Наша постійна рубрика «новини контрнаступу на Харківщині» Непереможна українська армія форсувала Оскол і тепер вже повністю звільнила Куп’янськ, а також добралася до лаптів, які 6 днів ї*али їм мізки, вбила всіх нах*й, перешагнула і пішла далі у контрнаступ
ССОшники тим часом затрофеїли на Харківському напрямку склад боєприписів, довівши, що вони не тільки жорстокі головорізи, а ще і по хозяйству.

✔ На росії опять не уважають ветеранів. В готелі у Воронєжі (бля, знов Воронєж) вагнерівець по3,14здився з росгвардією, кричав, що він Марлін, спецгрупа 136 полка, є*ал-воєвал і зараз всім запхає у сраку свою дубінку. Щоправда перемогла у цьому ЇЖГ-чемпіонаті росгвардія – їх тупо було більше, тому воєваку відмудохали, а за наявність у нього патронів відкрили карну справу.
А з тюрми знову поїде на війну. Російська каруселька.

✔ Аналітики ISW констатують, що кремль стрімко втрачає вплив у колишніх радянських державах. Русня вивела звідти значну кількість воєнних сил (з кінцями, кінці вони віддали в Україні), і тепер їх не тільки не люблять, а ще й не бояться.

✔ Байден розпорядився виділити Україні черговий пакет військової допомоги на $600 мільйонів. У пакеті боєприпаси для Himars, високоточні артилерійські снаряди та інші пундики.

✔ Наша постійна рубрика «шо там у Бєлгороді». На Бєлгородщині, у Валуйках ї*анати знову обстріляли самі себе, поціливши у підстанцію 😂. Загалом повідомляють про 20 вибухів, загорілися 3 машини і 8 будинків, один лапоть – 200.

✔ Хакери з Hdr0 зламали сайт Московського обленерго, розмістили фотку з палаючим кремлем, новини з заголовками «Тобі 3,14зда. Тікай з города», «Тобі 3,14зда. Тікай з города зараз» і ще купу різних пасхалок. Вони ох*єнні, тож їх я і запощу у традиційну картинку дня.

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉