Петро Порошенко знову на Східному фронті (фото, відео)

Порошенко привіз на схід десантникам 25-ї бригади пікапи і спорядження

 

Петро Порошенко побував на східному напрямку і передав десантникам 25-ї бригади нові автівки та спорядження.

«Знову на Сході. Знову серед найкращих. Одинадцять новеньких L-200 вже у десантури та сухопутників. А це означає, що відсьогодні вони ще ефективніше даватимуть окупантам по зубах», – пише Петро Порошенко у Facebook.

«Перші чотири пікапи – передали легендарній 25-й Десантно-штурмовій бригаді. Протестували разом з військовими», – зазначає п’ятий Президент.

Як пояснюють хлопці, Mitsubishi L-200 у такій комплектації – саме те, що треба для фронту: «це одна з кращих машин, якщо не найкраща. Тим паче із заднім рядом сидінь, із тентом, де можна обладнання помістити, боєприпаси і пускову установку. Кліренс – високий, гума нова. Механічна коробка краща в експлуатації та обслуговуванні», – говорять бійці.

«А головне, що до вчорашнього дня це були звичайні автомобілі, які допомагали нашим воїнам бити ворога. Зараз же ці машини заряджені статусом країни-кандидата в члени ЄС. А це теж наша зброя. І за наш європейський вибір в першу чергу б’ються наші воїни», – наголошує Порошенко.

«Хлопці обіцяють: українці результатом їхньої роботи будуть задоволені», – переказує Петро Порошенко.

«А ми й далі спільно з ГО «Справа Громад», Фонд Порошенка, ГО «Res_Publica. Брати по Зброї» продовжимо зміцнювати наші Збройні Сили України. На кожну вашу гривню ми з Мариною і «Фондом Порошенка» додаємо свою. Так ваші внески подвоюються. Долучайтеся до збору коштів. Переможемо разом», – переконаний п’ятий Президент.

Як відомо, позавчора Порошенко передав три автівки артилеристам Військово-морських сил ЗСУ, які захищають південь України. «Саме тут народжувалась легенда Чорнобаївки і «Нептуна», який відправив на дно російський корабель біля острова Зміїний», – розповів Порошенко.

Підтримка Збройних сил України – наразі головний пріоритет благодійної діяльності Петра Порошенка. З 24 лютого на потреби армії витрачено понад 350 мільйонів гривень.

За ці кошти були придбані тисячі бронежилетів та кевларових шоломів, зброю (зокрема кулемети, снайперське обладнання та інше), автомобілі на потреби фронту, тепловізори, дрони, прилади нічного бачення, електрогенератори, цифрові радіостанції, старлінки, військовий одяг, турнікети, натівські аптечки, системи очистки води, засоби для будівництва фортифікаційних споруд, пальне, продукти харчування (в тому числі велика кількість зерна і продуктові набори як для військових, так і для мешканців визволених міст).

Фонд Порошенка тісно співпрацює з волонтерами ГО «Справа громад» і «Res_Publika. Брати по зброї», які окремо теж зібрали десятки мільйонів гривень для підтримки захисників України.

Джерело

 

Порошенко передав автівки та спорядження ще у дві бригади на східному фронті

 

Пікапи та військове спорядження від Фонду Порошенка та ГО «Справа Громад» отримали бійці 80-ї окремої десантно-штурмової та 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила, які перебувають на Сході України. Перед тим Порошенко передав автівки бійцям 25-ї окремої повітрянодесантної Січеславської бригади.

«Три бригади. Два фронтових населених пункти. Десятки приємних і надзвичайно інформативних зустрічей із воїнами 25-ої, 80-ої та 24-ої бригад. «Слава Україні!» від сміливців-цивільних, які ні за що в світі не хочуть лишати свої понівечені рашистами міста, і понад усе чекають на перемогу», – написав Порошенко у Facebook.

«Ми були в Бахмуті, в Луганській області, були на трасі Бахмут-Лисичанськ, там дуже запеклі бої», – розповідає Порошенко.

«Продуктивний день на Сході, завдяки якому я ще раз переконався: Збройні Сили України — найкращі. Їм ми завдячуємо життям. І ми маємо робити все, аби зробити їх ще сильнішими», – наголошує п’ятий Президент.

«У фронту ще багато потреб: автівки, бойові машини, дрони, якісні засоби зв’язку. Домовилися з хлопцями про нові зустрічі на фронті вже найближчим часом із новими «смаколиками» для них і для перемоги», – повідомив Петро Порошенко.

«ГО «Справа Громад» віддає кожну вашу гривню на придбання усього необхідного нашим військовим. А ми з Мариною та Фонд Порошенка на кожну вашу гривню додаємо одну свою. Так ваш внесок подвоюється», – нагадав він.

Джерело


Олексій Петров

Можно конечно сказать, что это все похоже на День сурка. Но если присмотреться, то получается день, неделя, месяц и месяцы, мать его сурка. Очередной раз там, за границей, договорились за пикапы. Внесли предоплату. Оттанцевали все возможные танцы, чтобы поверили на слово, что заплатим остальное, «Вы ж только не тяните с доставкой».

Поверили.
Приехали в Украину.
Пригнали в Киев.
Причесали.
Поменяли резину.
Погнали на фронт.

Думает всё? Ага… Щаз! На горизонте новая партия пикапов. И снова всё приходиться начинать сначала. Договариваться. Убеждать. Танцевать. Думать, как пригнать. И так далее!

Скажу больше. Из тех машин, которые отправили в этот раз, какая-то часть не доживёт до конца следующего месяца. Да! У войны свои правила бытия. Ну и ладно. Главное, чтобы железная конячка спасла наших бойцов. Вытащила из последних сил. Спасла на последнем издыхании.

И уже через день снова будут звонки. Снова будут заявки. «Ребята! Очень, очень нужна машина! Нашим пилотам на квадриках… нашим птуристам… нашим артиллеристам… нашим пэвэошникам… нашим разведосам», и так далее!

(Уже можно делать репост).

И придётся как-то выворачиваться наизнанку, чтобы максимально помочь нашим парням там, на фронте. Ну если не мы, тогда КТО?

Традиционно прошу отказаться от одного бокала вечернего пива (сущая мелочь) и помочь оплатить новую партию пикапов. И не только пикапов. Про тот, следующий проект даже думать не хочется. Иначе срочно придётся искать в США дальних родственников миллионерской наружности! 😎


Юрій Бірюков

У меня вагон и маленькая тележка всяких классных историй, десятки радостных объятий, куча эмоций и впечатлений. Но если честно, то четвертые сутки в дороге дают про себя знать.

Мы уже развезли 14 из 24 пикапов, десятку доразвезем на следующей неделе. Истории буду рассказывать завтра.
Мы с вами – отличная команда!

… и ровно в этот самый момент, Я ВОТ НЕ ПРИКАЛЫВАЮСЬ, приходит подтверждение про доступность следующих двух десятков машин на складе.

По Україні

ТІЛЬКИ ДЛЯ ПРИВАТ 24
5169 3305 2068 6400

Для ІНШИХ банків:
5375 4115 0177 8331
Або за посиланням.

Або переказ на рахунок:
Найменування отримувача: ГО СОЛIДАРНА СПРАВА ГРОМАД
IBAN рахунок: UA193052990000026002016226051
Код ЄДРПОУ/ІПН: 42992954
Призначення платежу: благодійна безповоротна допомога на користь ГО

PayPal

Переказ на: wingman2006@mac.com
Тип переказу: Family/Friends

Western Union / MoneyGram

Переказ на: ANTONINA BUZILO

SWIFT перекази

Account owner: Solidarna Sprava Hromad
PLN – IBAN: PL48 1020 1068 0000 1802 0383 6525
CAD – IBAN: PL53 1020 1068 0000 1602 0383 6533
EUR – IBAN: PL58 1020 1068 0000 1402 0383 6541
USD – IBAN: PL64 1020 1068 0000 1902 0383 6673
Bank SWIFT Code: BPKOPLPW
Name of the Bank: Powszechna Kasa Oszczędności Bank Polski Spółka Akcyjna
Bank’s address: ul. Puławska 15, 02-515 Warsaw
Bank’s country: Poland

Кріптовалюти

USDT (TRC20)
THXQSYA2s1bKRBgqQaPjgHqW77834GmuDX
BTC (Bitcoin)
18YKHeM5MmGFNZhbrvsaoT7WsE3PJxjFXd
ETH (ERC20)
0xba65e794d8aec422d0d71cce1095c63da579e144

 

Автор