Хто винен? Невістка…

Helgi Sharp

У Зеленського дорікнули американським ЗМІ через новини про війська РФ біля кордонів України. Про це заявив речник гаранта Сергій Никифоров. За його словами, МО вважає чутки щодо перекидання військ психологічним та пропагандистським тиском (цитата):

“Залишається відкритим питання, навіщо американські ЗМІ поширюють таку інформацію. Офіс президента на даний момент не має жодної підтверджуючої інформації. Ми нічого про це не знаємо”.

ОК, на хвилинку уявимо, що з десяток американських ЗМІ просто хайпують на цій темі. Але особисто я вчора дивився новини CNN та Fox News (хто знається, зрозуміє, наскільки це різні ЗМІ). Обидві агенції, з посиланням на джерела ЦРУ, сповістили, що директор цієї поважної організації їздив до Москви саме з метою попередити Кремль про те, що Вашингтон уважно спостерігає за переміщеннями російських військ біля українського кордону та не залишиться осторонь цього процесу.

При цьому оглядач CNN допустив, що Білий дім просто перестав ділитись з Києвом розвідувальною інформацією та вирішує безпекові питання України без України, а напряму з Москвою та із залученням своїх союзників по НАТО.

Чому Банкова ховає голову у кущі? Чому Зеленський не сповістив українців, що мав розмову з Уільямом Бернсом після його московського вояжу? Щоб не дратувати Путіна?

Зробивши крок уперед (задіяння “Байрактарів”), одразу робить два назад. Тому що на кону перемовини з Москвою по вугіллю та газу, а з Білоруссю – по електроенергії? І Зермак не надумав нічого кращого, як зробити крайніми американські ЗМІ?

Може CNN, Politico, Washington Post, Fox News та інші також підвести під “антиолігархічний закон” і експропріювати їх на користь ОПУ? От тоді заживемо… Уявіть: на всіх каналах тільки Верещук, Арахамія, Гетманцев, Бужанський та Безугла. Це саме те, чого нам не вистачає для повного щастя у цьому мороку.

 

Автор