Зради і перемоги тижня. 21 – 27 липня 2017 року.

Щоразу по п’ятницях – зрадатижня_перемогатижня.

Розглянемо події 21 – 27 липня 2017 рр.

ЗРАДА

На Львівщині у таборі «Білий орел» отруїлися одинадцять осіб, із них дев’ять дітей.

Український суд зобов’язав держпідприємство виплатити два мільйони бойовикам “ЛНР”. Феміда визнала, що “віджате” бойовиками підприємство “Донкуб” є кредитором державного Луганського автодору.

у Дніпрі сталася стрілянина під час якої загинули двоє учасників антитерористичної операції на Донбасі, ще один отримав поранення. Загинув колишній боєць 11 батальйону 59 бригади на позивний “Щука” та ветеран АТО Олексій Вагнер, який служив у 20 окремому батальйоні 93 мотопіхотної бригади.

Борг Києва за електроенергію перевищив мільярд гривень.

Екс-голова Одеської обладміністрації Міхеіл Саакашвілі позбавлений українського громадянства, як отриманого з порушеннями процедури.

«Екс-беркутівці», яких обвинувачують у побитті активістів під час Революції Гідності, не з’являються на судові засідання. Їх немає за місцем проживання. При цьому судді не стали розглядати клопотання про зміну запобіжного заходу і дозвіл на затримання.

Авіакомпанія “Міжнародні авіалінії України” (МАУ) подала позови до суду проти лоукостера Ryanair і Міністерства інфраструктури України. МАУ стверджує що через можливий захід Раянейр в Україну, була змушена знизити ціни і завдала собі збитків.

ПЕРЕМОГА

Нацрада оштрафувала “Громадське радіо” за недотримання мовних квот.

Господарський суд Києва зобов’язав власника “Укртелекому” компанію “ЕСУ” повернути Державному експортно-імпортному банку 2,8 млрд гривень. У 2013 році компанію «ЕСУ» придбав холдинг “СКМ” українського бізнесмена Рината Ахметова.

Спецконфіскація майна Одеського НПЗ. Апеляційний суд Одеської області відмовив у відкритті апеляційного провадження за скаргами представників ПАТ “Одеський нафтопереробний завод”, ТОВ “Енергія і газ Україна” та представника Сергія Курченка.

Українка Ольга Харлан здобула перемогу в змаганнях у жіночій шаблі на Чемпіонаті світу з фехтування у Лейпцигу (Німеччина).

Поблизу одного із військових об’єктів Повітряних Сил ЗС України, розташованого у Житомирській області, затримали представників одного із вітчизняних телеканалів. Журналістів затримали при спробі запуску квадрокоптера у трьохкілометровій зоні прилеглої території військового об’єкта.

В аеропорту “Бориспіль” затримали екс-посадовця Генпрокуратури скандального прокурора Дмитра Суса. Йому загрожує позбавлення волі на термін понад 10 років.

Німецька компанія Flixbus, один з найбільших автобусних перевізників Європи, запускає прямі маршрути з України до Польщі і Чехії.

Успішних вихідних! І до зустрічі на зраді/перемозі за тиждень.

Автор