Брехлива казочка про простого вчителя Голобородька

Джон Сміт

Перед виборами народу втюхали казку про простого учітєля Голобородька. Актор, який його грав, верещав, наче кастрований, що “всі знову виберуть підараса”, і тут, до речі, був повністю правий, але от на байку: “простой учітєль должен жить, как прєзєдєнт, а прєзєдєнт – как простой учітєль” повелися всі.

І от, виявляється, “простой учітєль” у нас НЕДОТОРКАНИЙ. Його не можна запросити на ТСК по державній зраді.
Охрана, отмєна!

А як же велосипед, державні дачі діткам, як же “єслі нарушу зокон, уйду сам”? У нас рибки Гупі забувають, а я не забув: в 2019-му ви козиряли своїм фейковим “законом про імпічмент”. Всі потвори тоді верещали, а лисі гордони, шустери і мосейчук на ефірах кивали гривами, що це “вперше президент став недоторканий” (ВПЕРШЕ, ВПЕРШЕ, це “ВПЕРШЕ” в них з кожної праски).

Народ, тебе на*бали.
Жорстко і нахабно.

Вся ця свора – звичайнісінька банда з вокзалу.

Не називайте їх олігархами! Ніхто не може дати нормальне визначення цього слова. Бо вони самі вигадали це, щоб сховати більш точне і зрозуміле слово – “мафія”. Вони – звичайна бандота, що промишляє пограбунком в особливо великих розмірах, через власні ЗМІ залякує населення різними шоу про фейкового “луцького терориста” і по кругу впарює народу свій МММ. В цій банді одні вови, наташі та савіки розігрують балаган на вокзалі, а інші подільники обчищають натовпу кишені.

А 18 лютого 2014 року всі разом вони з бандою яника вбили сотню людей на Майдані і ржали з цього в своїх кварталах.

Законних методів боротьби з ними вони нас позбавляють. А отже ви самі знаєте, що це означає.

Автор