Бурхливий ранок у Києві (фото, відео)

Тетяна Кохановська

За вранішньою кавою зі зростальним подивом спостерігала драматичні події довкола Кличка. Ну тобто з самого рання це виглядало як драма, але стрімко перетворюється на фарс.

Типу о сьомій ранку до під’їзду Кличкового будинку набігла юрба правоохоронних космонавтів неясної відомчої приналежності. І почали шкрябатися в Кличкові двері. Але вони, певно, проспали, як студент першу пару, бо Кличко на той час вже забрався на тренування.
І тоді правоохоронці – що? Ага, правильно, тупцювали під дверима, як студент під аудиторією суворого викладача.
Десь дві години громадськість обурювалася свавіллям, наводила аргументи, чому чіпати виборну владу у столиці – це неприйнятно і все в такому роді (я теж обурювалася, але мляво і мовчки, бо для мене то надто рано).

А потім з тренування повернувся Кличко. І негайно подався до космонавтів (з його слів, вони СБУшні). І тут починається фарс в чистому вигляді. Наші відважні й безкомпромісні безпеківці на логічне питання “щозанах?” заявили, що в них виникли певні питання до мешканців квартири на поверх нижче. 🙂 При тому що відеокамера на Кличкових дверях безстрасно зафіксувала, як вони шкребуться саме до Кличка.

Ну бачте, це наша зелена влада в усій своїй ідіотичній красі. Нагнати маскі-шоу додому до мера, потім завагатися, потім ліпити якісь нісенітні відмазки… Востаннє ми настільки ідіотичне шоу бачили, коли картини Пороха штурмували в музеї. От мені цікаво – а як воно безпеківцям під таким політичним керунком працюється? Їм ок, що їх виставляють клоунами?

Хоча звісно, ситуація в цілому не смішна. Нахабна узурпація влади потроху прокатує – голову НБУ зняли? Потім Коболєва з “Нафтогазу” нагнали? І нічого їм за це не було. У країни через це купа неприємностей, але їм все сходить з рук.

Бачте, столицю вони теж хотіли рейдернути відпочатково, не получалося, і тим більш не получалося взяти Київ на виборах. Вони наче й попустилися, але, бачте, тепер знову загострення. Ризикну припустити, що пов’язане воно з візитом Блінкена: це ж секрет Полішинеля, що за лаштунками офіційної програми візиту почт держсекретаря зустрічався з низкою українських політиків, поміж яких Кличко ледь не єдиний заявився відкрито і не без певної демонстративності…

Ну тут така річ. Як би ви, любі френди, не ставилися до постаті мера столиці, треба пам’ятати: кияни його обрали. Відсувати його від влади в невиборний спосіб – це зазіхання на наші свободи. Наші – в сенсі суспільства. Бо столиця слугуватиме за приклад і для інших регіонів. І якщо зелюкам вдасться захоплення тут – далі скрізь, від самоврядування лишаться ріжки та ніжки. А реформа самоврядування – наразі єдина противага узурпаційному modus operandi центральної влади. Тому ця історія до певної міри стосується всіх, а не лише киян.


Володимир Омелян

На початку червня 2020 року мені зробили чудову пропозицію, від якої складно відмовитися безробітному колишньому міністру, бо вона була дуже привабливою з точки зори і перспективи, і фінансового забезпечення. Єдина умова – не критикувати Зеленського і Єрмака. Бонус: імунітет від кримінальних переслідувань.

Я відмовився, бо вважав і вважаю, що свобода і репутація коштують більше за мільйони.

Через тиждень отримав підозру від одного правоохоронного органу і обшук вдома від іншого.

Найцікавіше було з обшуком: слідчі ДБР прийшли у старій справі, по якій давно не проводилися жодні дії, та фігурантом якої я ніколи не був. Так «співпало», що особа, яка наче цікавила слідство, була колись власником цього будинку. Слідчі формально провели обшук і зі словами «Ви ж розумієте, це не ми придумали, а Банкова» пішли геть.

Спеціально поцікавився ходом цього слідства два тижні тому – жодних дій знову не було з того часу.

Декілька днів тому Артур Палатний заявив, що за тиждень до масових обшуків силовиків йому і Кличку надходила пропозиція від Банкової обмежити свою діяльність і не конкурувати з Зеленським. Відмова = проблеми, обшуки, кримінальні провадження.

Сьогодні гості з СБУ завітали до мера Києва. Під час кульмінації сюжету виявилося, що «приходили не до нього, а поверхом нижче». Так знову «співпало», але привіт, певен, всі зрозуміли.

Неважливо, це політика чи банальна жадібність єрмаків-тимошенків-зеленських і боротьба за контроль над фінансовими потоками. Важливо інше: ніколи не домовлятися ні про що з пройдисвітами. Багато експертів, політиків і бізнесменів, які спробували повірити в «нову надію і щастя» в 2019, тепер кусають лікті за свою необачність і легковірність.

Життєво кредо пройдисвітів: брехати, дурити і красти! Тому їх треба гнати в шию і домовлятися з розумними людьми.

І тоді буде щастя усім, Україні в тому числі.


Валерій Прозапас

Колективний Зеленський витре ноги о всіх без виключення, хто б не намагався пристосуватися або співпрацювати з цим проявом української електоральної шизофренії.

Своє вже отримали любителі солодких обіцянок про “кінець епохи” у вигляді тарифів, скорочення субсидій, пограбування бюджетів та повернення схематозів.
Вигребли вчителі, підприємці, лікарі, держслужбовці, пенсіонери, журналісти, військовослужбовці тощо.
Навіть ті, хто вклався в перемогу “слуґ”, отримує від них презирство та плювки як, наприклад, Рябошапка, Данилюк чи фельдмаршал Семенченко.

Треба бути амебою типу Милованова чи Лещенка і плазувати перед уклоністами, щоби залишатися у відносній безпеці в пулі цієї прекрасної Зє-команди.

І от коли фракція Кличко у Київраді не підтримала звернення щодо “вагнерівців”, хтось розраховував на лояльність ОП. І теж помилився – не можна висовуватись, не треба бути вищим за “найвеличнішого”, треба зігнутися, шановний мер Києва. Зустрічай тепер силовиків біля квартири, а там і санкції РНБО, якщо що, можуть з’явитися.

Ви ж самі всі цього хотіли, хіба ні? В стійлі ж так зручно і комфортно. “Не цього ми хотіли” не прокатить, бо вас саме про це і попереджали, але вам зручніше було спостерігати, як ця шобла знищувала Порошенка і переслідувала “войовничу меншість”.

Так що все справедливо, а буде ще справедливіше, ось побачиТЕ.


Місцеве самоврядування залякуванням та силами правоохоронців згорнути не вдасться! – Кличко прокоментував візит правоохоронців у будинок, де він мешкає

 

«Детективні» події навколо міської влади розгортаються дедалі абсурдніше! Сьогодні вранці, десь, 7 годині, коли я пішов на тренування, в під’їзд зайшла група озброєних і в шоломах правоохоронців, які перебували там поки я тренувався. Коли я прийшов додому, підіймаючись сходами, побачив групу правоохоронців, – сказав мер. – На моє питання що відбувається, вони відповіли, що прийшли, нібито, в квартиру двома поверхами нижче моєї. Начебто, ця квартира здається і в них питання до орендарів. Але…Камера встановлена на моєму поверсі зафіксувала, що ці люди підіймалися на мій поверх і дзвонили та стукали в двері моєї квартири. Зустрів сусідку, яка сказала, що їй дзвонили в двері і питали, де Кличко. Випадково? Я не думаю. Тому версія, що, нібито, помилися поверхом, не витримує жодної критики», – повідомив Віталій Кличко.

Фото © kiev.klichko.org

Джерело

Автор