Обмін полонених не на часі

Mason Lemberg

Майже непомітно пройшла новина про те, що цього року вже не буде обміну полоненими.
І дуже шкода що непомітно.
І взагалі дуже шкода, що ця тема стала непомітною.
Кудись зникла ціла каста плачущих повій під Банковою, які спекулювали цією темою.

Двічі чи тричі цього року Банкова анонсувала обміни, всі ці “обміни” тихенько згортались, інформація про фейли замовчувалась, і всім так нормально.
Правда ж, “правдоруби” ви наші рубльові?
Але то тема іншої розмови.

В даному випадку я про те, що після останнього обміну в форматі “всіх на всіх”, в якому тимчасовий клоун відпустив беркутівців, терористів, ката терезу та інших скотів, а отримав вату і таксистів (можливо, декількох нормальних людей, не заперечую, але в цілому “обмін” був, по суті, відпусканням скотів)… після обміну “всіх на всіх” у полоні залишилось декілька сотень українців, в першу чергу військових, деякі з яких сидять на підвалах ще з 2014 року.
І наш чарівний відпускач сотень беркутівців за одного розвідника чомусь про них забув.
І вже рік пройшов з моменту “прориву Нормандського формату”, і за рік в питанні звільнення українських полонених жодних змін. Після відпущення скотів, схоже, ця тема просто стала не цікава х*йлу.

То ж нагадаю, що за 5 років правління Порошенка з полону було звільнено 3270 українців, а в тюрмі залишалися ті, кому не місце на волі. А останні роки його каденції йшли активні перемовини про миротворців під егідою ООН, що дало б змогу завершити війну і звільнити окуповані території.

А що зробив твій клоун, “патріоте”? Крім того, що здає позиції, залишає поранених помирати на полі бою, а про завершення війни і говорити не хочеться, бо тут мова йде лише про капітуляцію. Ти ж розумієш, що кров і страждання полонених, яких зараз катує відпущена клоуном “тереза”, тепер і на твоїх руках?