Чому мовчить Зеленський? (відео)

Ігор Артюшенко

Складається враження, що в нашій державі президент живе в одній реальності, а державні службовці, депутати та очільники ОДА зовсім в іншій. Зеленський заявляв, що корупція у вищих гілках влади подолана, але чомусь саме після цієї заяви в бюджеті не залишилося грошей. Одночасно з цим відеокамерою знімають, як з Міністерства охорони здоров’я невідомі особи вивозять тести на коронавірус.

Але ж зачекайте! Ми живемо в країні, де майже кожного депутата президент власноручно завів у парламент. В країні, де вже другий уряд має назву “ім. Зеленського”, бо всі його члени проходили перед призначенням особисту співбесіду з президентом. Тобто вся політична відповідальність за події в країні лежить на плечах Зеленського.

Виходячи з цих фактів, можна припустити два сценарії:

1. Зеленський набрав собі в команду людей, благословив їх, але нічого про них не знає, не вдається в їхню роботу. Це є дилетантизмом та некомпетентністю.
2. Зеленський знає, що відбувається насправді, але покриває корупцію та розкрадання бюджету.

Після розслідування передачі “Схеми” з розкраданням тестів на коронавірус Зеленський повинен звернутися до правоохоронних органів з вимогою розслідувати цей інцидент. Але натомість він мовчить. Що спонукає до певних висновків щодо його участі в корупції.

Автор