Петро Порошенко привітав військовослужбовців ЗСУ, ветеранів, їхні родини з Днем Збройних сил (відео)

Петро Порошенко

Сьогодні біля Дзвону пам’яті ми вшановуємо пам’ять українських воїнів, які віддали найцінніше – своє життя, захищаючи рідну землю від російського агресора.

* * *

На цьому святому місці – біля Дзвону пам’яті – привітав військовослужбовців ЗСУ, наших ветеранів, їхні родини зі святом.

Армія, військовослужбовці ЗСУ переживають непрості часи і потребують захисту нашого народу. Захисту від тилових пацюків, від псевдопацифістів, від п’ятої колони всередині нашої держави. Захисту у тому числі і від політичних репресій. Кіборги за злочини, які вони не робили, опинилися за ґратами. Але ми відстоїмо правду та не дамо знецінити їх подвиг. Кіборги, ми з вами!

Попереду у нас дуже непростий тиждень. І я твердо переконаний, що Україна буде збережена. Ні капітуляції! З Днем Збройних сил!

* * *

Вітаю Збройні сили України зі святом!

Низький уклін відважним чоловікам та жінкам, які захищають рідну землю, а разом з нею – східний кордон усього європейського континенту.

Ви – наші герої. Ви – гордість українського народу! Слава українським захисникам та захисницям! Слава Україні!

 

Депутати «Європейської Солідарності» взяли участь у церемонії вшанування воїнів, загиблих на Донбасі

У меморіальному комплексі «Зала пам’яті» Міністерства оборони відбулась церемонія вшанування військовослужбовців Збройних сил України, які загинули унаслідок російської збройної агресії на сході України «Дзвони пам’яті».

В церемонії вшанування взяв участь п’ятий президент України, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко та депутати фракції «Європейська Солідарність».

«Ми вдячні нашим ветеранам, батькам, дружинам, дітям військовослужбовців Збройних сил, бо престиж, шану і повагу військовослужбовців, за останні шість років, ми підняли на надзвичайно високий рівень. Саме Збройні сили України є гарантом суверенітету, територіальної цілісності і незалежності нашої держави – а не папірці меморандумів», – наголосив Петро Порошенко.

Захисників привітала волонтер, народний депутат фракції «Європейська Солідарність» Софія Федина.

«Ми вдячні за те що над Києвом і над іншими містами не літають бомби і гранати, і за те, що ми маємо шанс на майбутнє. Ніхто не має права ображати захисників, тому що ми всі в довічному боргу перед ними. Для мене цей день – це можливість сказати «Дякую за захист!». Перемога буде за нами», – наголосила вона.

У вшануванні загиблих захисників України взяли участь народні депутати України Михайло Забродський, Ахтем Чийгоз, Олексій Гончаренко, Ростислав Павленко, Максим Саврасов, Микола Княжицький, Софія Федина.

Джерело

 

Автор