Йдіть собі, хлопці, спати

Алла Комарова

Ітогі падвєдьом.

Виходить дружина ГоловСерванту (чи хто там з них у якій ролі?) і мовить своїми пухлощічками типу “всьо, Віталік, 3,14да тобі настала, завтра на засіданні тебе Кабмін пожене на мороз, бо ти корупціонєр і падлюка!”. І папірцями так гнєвна потряс для ефекту.

На що Віталій у стилі I`l be back-Термінатора відповів “ссишиш, ти, притарабанив оті свої маляви у суд – там і поговоримо”.

А Кабмін у особі прес-секретаря прем’єр-міністра чайкою по імєні покружляв десь зверху і меланхолійно так додав “а ми всі взагалі-то на морі, у сенсі – відпустка в нас, які такі засідання? Нема нікого, йдіть собі, хлопці, спати”.

Тобто, якщо завтра Гройсман вийде з відпустки на нараду заради звільнення Кличка, значить теплого місця під зеленим сонцем він ще й досі не знайшов, тому й стелеться, наче той провінівшийся сабік поперед суворого дома.

Або навпаки – таки знайшов, і звільнення Кличка стане першою оплачуваною роботою на новій посаді молодшого підтиральника старшого помічника двірника 2-го та 4-го прихолєрних бараків.

Вірогідність 50 на 50, як і у випадках зустрітися з динозавром на вулиці Круглоуніверситетській 🙂