У Києві поліція влаштувала різдвяне свято для дітей (фото, відео)

7 січня у центрі столиці поліцейські провели розважальні заходи для найменших українців. Діти мали змогу поспілкуватися з патрульними поліцейськими, дізнатися про їх роботу та відчути себе у ролі правоохоронця.

У Києві поліція за власної ініціативи створила атмосферу різдвяного свята для дітей. Малюки мали змогу погратися з поліцейськими, дізнатись більше про їх роботу, детально дослідити та навіть приміряти екіпірування працівників тактичних підрозділів патрульної поліції.

В ігровій формі поліцейські розповіли дітям про правила дорожнього руху. Малеча із захватом відповідала на питання правоохоронців і за це отримувала подарунки: цікаві книжки, наліпки, прапорці. Особливе захоплення дітлахи висловлювали від можливості посигналити сиреною поліцейського авто, поблимати проблисковими маячками, поговорити в гучномовець.

Перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький зауважив, що основною ідеєю заходу стало одночасно створити малятам святковий настрій та ближче познайомити їх з роботою поліцейських.

«Ми хотіли зробити щось цікаве приємне, радісне, святкове для дітлахів. Судячи по тій кількості дітей, які прийшли сьогодні сюди, це нам вдалося», – зазначив Олексій Білошицький.

Він також додав, що такі акції заплановані по всіх містах, де дислоковані підрозділи патрульної поліції. Відтак найближчим часом не лише столична малеча матиме змогу ближче познайомитись з роботою поліцейських.

Джерело

Нині в багатьох містах України Патрульна поліція зробила свято для дітей. І говорячи про дітей, я не буду говорити за їх…

Posted by Andriy Kozinchuk on Sonntag, 7. Januar 2018

– Нам нужно две машины, – думали мы, – Одной не хватит. Надо же ж и покатать деток, и дать просто поиграть в ней…- Н…

Posted by Мартин Брест on Sonntag, 7. Januar 2018

Різдво с копами. Что происходит на самом деле.Киев 15:00.

Posted by Мартин Брест on Sonntag, 7. Januar 2018

 

Мариуполь. Прямо сейчас.

Posted by Мартин Брест on Sonntag, 7. Januar 2018

Владимирская сейчас:

Posted by Мартин Брест on Sonntag, 7. Januar 2018

 

Владимирская, сейчас.На фото не видно, но дети пока не успели разобрать все машины. Но они стараются)))Приводите деток, че дома-то сидеть?))

Posted by Мартин Брест on Sonntag, 7. Januar 2018

Posted by Мартин Брест on Sonntag, 7. Januar 2018

Автор