Вбивство Ірини Ноздровської взято під особистий контроль керівництвом МВС та Нацполіції

Перший заступник голови Національної поліції – начальник кримінальної поліції В’ячеслав Аброськін заявив, що розслідування у справі вбивства Ірини Ноздровської взято на контроль міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим та головою Нацполіціі Сергієм Князєвим.

«Не потребують оголошення та обговорення результати проведення оперативно-розшукових та слідчих дій до винесення вироку суду. На теперішній час тривають активні оперативно-розшукові заходи з метою встановлення обставин скоєного вбивства і особи чи осіб, які його скоїли.  Створена оперативно-слідча група, до складу якої ввійшли працівники Головного слідчого управління та Департаменту карного розшуку Нацполіції», – сказав В’ячеслав Аброськін.

За його словами, задля розкриття злочину поліція використовує всі можливі інструменти, які надані законодавством України.

В’ячеслав Аброськін закликав громадськість не робити піар на вбивстві Ірини Ноздровської  і не коментувати слідство до вироку суду.

«Просив би «фахівців з розкриття злочинів», які наразі коментують та дають поради, зупинитися. Дайте можливість нормально працювати співробітникам кримінальної поліціі. Ми зробимо все можливе аби вбивця чи вбивці Ірини Ноздровської були встановлені та затримані», – сказав Перший заступник голови – начальник кримінальної поліції.

Нагадаємо, наразі тривають слідчі дії на місці злочину та судово-медична експертиза. Слідчі кваліфікували справу як убивство.

Джерело

Автор