До Міжнародного дня студента в Національному університеті цивільного захисту відкрили нову їдальню (фото)

17 листопада до Міжнародного дня студента в Національному університеті цивільного захисту України відбулося урочисте відкриття сучасної їдальні на 800 місць. Привітати курсантів зі святом та оновленням закладу до Харкова прибув Голова ДСНС України Микола Чечоткін.

“Відкриття нової їдальні — важлива подія в історії навчального закладу, на яку ми всі дуже довго чекали — зазначив Микола Чечоткін. – Простора, світла і затишна, вона відразу може нагодувати до 1000 вихованців вишу. Таке суттєве розширення матеріально-технічної бази Університету допоможе вам, майбутнім рятувальникам, стати сильнішими і бути фізично здоровими. Саме така молодь потрібна нашій Службі і Україні”.

Участь у заході також взяли Голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична, директор Департаменту персоналу ДСНС України Олександр Доценко, ректор Національного університету цивільного захисту України Володимир Садковий, керівники територіальних підрозділів ДСНС та відомчих навчальних закладів, представники духовенства і громадськості, ветерани, курсанти та студенти навчального закладу.

В рамках урочистостей Голова Служби нагородив відомчими відзнаками працівників Університету. Так, за сумлінне ставлення та високопрофесійне виконання службових обов’язків нагрудним знаком ДСНС України «Знак Пошани» нагороджено начальника курсу факультету цивільного захисту Віталія Калюжного та заступника начальника факультету оперативно-рятувальних сил Олександра Колєнова. Нагрудний знак «За відвагу в надзвичайній ситуації» отримали начальник курсу факультету оперативно-рятувальних сил Павло Россохатський та курсанти 4-го курсу факультету оперативно-рятувальних сил Віктор Вежиченко і факультету цивільного захисту Роман Омельчак. Медаллю «20 років сумлінної служби» нагороджено начальника курсу факультету цивільного захисту Володимира Лагутіна та викладача кафедри спеціальної хімії та хімічної технології Євгена Слєпужнікова. Медаль ДСНС України «10 років сумлінної служби» одержали старший викладач кафедри психології діяльності в особливих умовах Едуард Михлюк та учений секретар Андрій Побідаш. Ряд співробітників та викладачів отримали також грамоти від Очільника ДСНС.

Після урочистого відкриття новобудови почесні гості заходу оглянули приміщення їдальні, а потім разом з курсантами спробували перший святковий обід.

Довідково: будівля їдальні має три поверхи, дві обідні зали, які розраховані на 400 чоловік кожна, велике овочесховище, холодильне устаткування та вантажні ліфти. Кухня оснащена сучасним унікальним італійським обладнанням, а працівники їдальні отримали спеціальні допуски до роботи на ньому і пройшли майстер-курси з використання техніки. Як повідомили працівники «Харківгазу», італійська техніка такого класу для України нова і її поки одиниці.

Джерело

Автор