Понад 200 нацгвардійців 3-ї оперативної бригади нагородили та присвоїли чергові військові звання (фото)

В 3-й бригаді оперативного призначення Східного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України відбувся святковий мітинг до Незалежності України, на якому відбулося нагородження кращих гвардійців.

За проявлену ініціативу у виконанні службових обов’язків, виконання службово-бойових завдань по забезпеченню територіальної цілісності і державного суверенітету України понад дві сотні військовослужбовців були нагороджені правами командира військової частини, начальника Східного оперативно-територіального об’єднання та командувача Національної гвардії України. 10 військовослужбовців частини нагороджені Указом Президента України медаллю «За участь в антитерористичній операції».

Також в урочистій обстановці особовому складу, який нещодавно повернувся після виконання службово-бойових завдань із зони проведення антитерористичній операції, були вручені посвідчення учасника бойових дій.

Не обійшлося і без найприємнішого у житті кожного військовослужбовця – присвоєння чергових військових звань.

«Сьогодні Україна переживає важкий час, коли ворог намагається посягнути на найдорожчий скарб українського народу – територіальну цілісність і державний суверенітет нашої Батьківщини і право на мирне життя наших співвітчизників, захищати яких – наше покликання та обов’язок», – зазначив у своїй промові командир військової частини 3017 полковник Дмитро Проценко.

Стас Завботнов

Джерело