Петро Порошенко здійснить візит до Брюсселя

П’ятий Президент України, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко здійснить візит до Брюсселя, де візьме участь у п’ятнадцятому засіданні Парламентського комітету асоціації між Україною та ЄС.

За результатами засідання планується ухвалення Заключних заяви та рекомендацій як спільної позиції Верховної Ради України та Європейського Парламенту з найбільш актуальних питань двостороннього порядку денного та викликів європейській і світовій безпеці.

Ключова увага буде надана координації відсічі російській агресії та забезпечені перемоги України, а також виконанню умов для започаткування переговорів про вступ до ЄС не пізніше кінця 2023 року.

Під час перебування у Брюсселі Петро Порошенко проведе зустрічі з керівництвом інституцій Європейського Союзу та депутатами Європейського Парламенту, під час яких обговорить інтеграцію України до Європейського Союзу і шляхи збільшення допомоги з боку ЄС для відсічі російської агресії, в тому числі значне посилення економічних та секторальних санкцій проти агресора.

Джерело

Автор