Ламаємо шию гідрі (відео)

Дана Ярова

Днями прокотилась масована інформаційна атака по мені та моєму імені. На різних каналах, за якимись дивними обставинами, в тому числі на провладних.

Чого я тільки не дізналась про себе.

Про прописання тендерних умов так, щоб не міг зайти Рітейл. Всі умови викладені в Prozorro, і будь-хто з ними може ознайомитись. Вони абсолютно нормальні для будь-якого бізнесу.

І те, що я лобіюю інтереси Сергія Пашинського, нібито власника компанії, яка визнана переможцем. Будь-хто в програмі Ю-контрол може подивитись кінцевого бенефіціара і повʼязаних осіб цієї компанії. Думаю, що Сергія Пашинського те, що він є власником цього бізнесу, також здивувало.

І що я впливаю на рішення судів. Тут навіть я сама себе злякалась. Страшна жінка.

Що двійня в мене від двох різних народних депутатів. І порахували кількість моїх пластичних операцій. Деякі «журналісти» навіть прокваліфікували склад мого злочину.

Що можу сказати. Очікувана вартість по харчуванню була 24 мільярди гривень. Наразі по 19 областям із 22 економія склала 3 мільярди 900 мільйонів гривень. Ще 2 області мають торгуватися 23.06, одна 26.06. Підрахуємо ще загальну економію.

Комісія по закупівлях – це колегіальний орган, що складається з представників різних структурних підрозділів Міністерства Оборони України. І рішення по прописаною умов, затвердженню результатів приймаються колегіально.

Наразі Міністерством оборони підписано 8 договорів, сьогодні вони мають бути передані в Казначейство. Інші знаходяться на погодженні в різних структурних підрозділах.

ВСІ ПОЗОВИ щодо невизнання переможців в першій інстанції відбили. Наразі вчора до ночі відбувалось апеляційне судове засідання по першому позову. Суд перенесено на 22.06.2023, слідкуємо за руками. І маємо надію, що апеляційний суд проявить також мудрість під час прийняття рішень.

Чи жалкую я, що влізла в саму сраку світу? Ні.

В мене відчуття, що я ламаю шию гідрі, і сама на цій процедурі. Ми або повернемо закупівлі Міністерства оборони після півтора року суцільної тьми на світ Божий, чи так і будемо купляти яйця в кілограмах по 17 грн.

До речі, середня вартість яєць по каталогах складає 3.60-4.30 з ПДВ.

Так от, ще раз. Чи жалкую я ? Ні.
Чи зупинюсь я? Ні.
Чи перестану я працювати? Ні.
Чи здивувало мене те, що відбулося? Ні.
За середніми підрахунками, на дискредитаційну кампанію проти мене було витрачено понад 100 тисяч доларів. Але, зайкі, я це бачила ще в 2015-2017 роках, і такий experience в мене є.

Що мене може зупинити?

Фізичне усунення. Так, і такі думки в мене є, і певно небезпідставні. І за менші кошти вбивали в нашій країні.

Так от, про всяк випадок. Немає бажання закінчити життя самогубством, машину не вожу, вулицю переходжу на зелений колір світлофора, не вживаю психотропних препаратів, алкоголю, наркотиків.

Все інше. В мою відсутність можете мене навіть бити.

Далі буде.

Що можете зробити ви в підтримку? Масово розповсюджувати допис. Це важливо. Щоб люди читали правду. Сподіваюсь на вас.

* * *

Рішення оскарженню не підлягає.

Це історичне відео. Переломне. Зламаний хребет гідри.

ТОВ “Трейд Граніт», який надав найвищі ціни на тендері, не торгувався взагалі, завалив адміністративні суди своїми позовами до всіх компаній, а особливо до ТОВ « Атомсервіс», програв в судах всіх інстанцій по спрощеній процедурі закупівлі.

Сьогодні це рішення прийняв Апеляційний суд міста Києва.

Подейкують, але я в це не вірю, що ця компанія занесла комусь кудись за виграш.
Подейкують, але я в це також не вірю, що це компанія, яка входить в орбіту Адамовського.
Подейкують, що саме вони організували всі статті по мені в медіа і не скупились на коштах, і не розбирались у звʼязках, кому давати цю заказуху.
Але я в це все не вірю.

І не дивлячись на високу температуру, я випʼю сьогодні подвійну дозу валерʼянки на спирту, бо чого мені варті оті слова, одному Богові і мені відомі.

Рішення оскарженню не підлягає.
Можете і це історичне відео розшарити.
Олександр Аронець, дякую за відео.

 

Колаж: Telegraf

Автор