Навіщо світовому бренду псувати свою репутацію?!

Олексій Петров

Цікаво спостерігати за тим, як у медійних шавок, наче по команді почався сезон «шпілі-вілі» один одного. Хоча… Чому наче по команді? Коли дві медійні хвойди дубінський та шарій одночасно роблять стійку і починають крутити хвостами, скоріше за все, прийшла команда. «Ааааап! И шавки у ног моих сели».

Історія така. Румунські прикордонники начебто затримали автівку, яка брендована написом «Roshen», і знайшли серед вантажу купу контрабандних цигарок. Все… Беніни бобіки одразу вирішили, що це Петро Порошенко зайнявся контрабандою цигарок. Ну дубінський же брехати не буде. (Ой… Це ж той дубінський, який з деркачем, який… якого? Та бути такого не може).

Сама компанія «Roshen» вже вимагає від правоохоронних структур як можна швидше розібратись з цим питанням. Тим паче що перевізник приватний. І як в його фурі опинився контрабандний товар, в першу чергу треба питати у нього. Я вже не кажу про те, що на логістичному хабі компанії «Roshen» камери висять на кожному кроці. Але кого цікавить правда, якщо вже «медійні шавки» понесли гасла… «Порошенко… Рошен… Контрабанда»?

Я навіть не питаю, навіщо це йому? Ну навіщо, наприклад, відомому на весь світ бренду псувати свою репутацію сумнівними угодами? Заробиш лівих грошей чи ні, невідомо, а ось репутацію, яку будував десятиріччями, втратиш легко.

Медійні хвойди саме так і поступають, на те вони і хвойди. Великий бізнес діє за іншими правилами.

Але в таку гру «Хто всрався? Невістка! Так її вдома немає? А ось її халат висить!» можна грати вдвох. Гарна, до речі, гра.

От дивіться! Якщо дубінський водив шашні з держаним зрадником Деркачем, то… (Фразу закінчить самі).

Автор