Підтримка Володимира Олександровича повна та всеосяжна, як бушлат Залужного

Валерій Прозапас

І людиною року президента Зеленського визначають на Заході, і люто ненавидять в кремлі виключно за продовження тих дій, які були в пріоритеті президента Порошенка.

Для держави це, безумовно, корисно, тому дивно чути наївні сподівання певних персонажів та підопічних колишнього політтехнолога регіоналів на якусь “заздрість” і тим більше неадекватні заклики з боку державницьких сил.

Ми, на відміну від “уставших”, не кидаємося розповсюджувати ольгінський бруд про діючого Верховного, не закликаємо нікого “пєрєвєшать” та до “майданів 3.0”, як це робили колективний “1+1”, Лещенко/Біґус, частина “слуг народа” та Портнов тощо.

Навпаки, Петро Порошенко в перші дні заявив про повну підтримку дій Шостого президента у війні з путінською росією, якщо хтось забув.

А от комусь дуже необхідно нівелювати ці факти формуванням образу “внутрішнього ворога” саме з прихильників П’ятого, а не з кротівні та агентури, яка окопалась у владі в 2019 і призвела до 24.02.

Їхні страхи зрозумілі, сумна доля лейтенанта Баканова та банкіра Шевченка у них перед очима, і Зеленський може продовжити прогресувати в бік справжнього державника, прибравши всяких “віце-президентів”, татарових та підстилок Коломойського – що тоді їм робити?

Вже не кажучи про “позитивних”, які втратять свою кормову базу.

Так що підтримка Володимира Олександровича повна та всеосяжна, як бушлат Залужного.

Але ніщо не забуте, ніхто не забутий, а якщо забудеться – то ми нагадаємо, після перемоги.

Автор