Щоб нашим військовим було тепло (фото)

На одному з підприємств активісти ГО «Солідарна Молодь» розгорнули виробництво необхідних для фронту речей. Тут роблять окопні свічки, міні-пічки та термо-устілки для взуття. Юні дівчата і хлопці замість книжок взяли в руки болгарки, – розповідає Петро Порошенко, який побував у цеху.

«Яким чином ці тендітні скромні дівчата та юні хлопці роблять свій внесок у те, щоб нашим військовим було тепло? Уже котрий день поспіль дівчата і хлопці із «Солідарної Молоді» працюють повний робочий день на заводі з болгаркою в руках», – говорить Порошенко.

Молоді активісти знаходили матеріали по всьому місту, шукали професіоналів, які їх навчать зварювати, і вчилися працювати з інструментом.

Починали всеукраїнську волонтерську ініціативиу «Територія української турботи» із виготовлення сотень окопних свічок для фронту. До акції підключилася молодь з різних регіонів по всій країні.

«Але зараз — вже зовсім новий рівень. Крім того, вони просунулися у своєму виробництві ще далі та придумали міні-обігрівачі, які працюють від окопної свічки. Та навчилися робити кішки для саперів. Це саме те, чого не вистачає зараз нашим військовим», – розповідає Петро Порошенко про спеціальний інструмент, за допомогою якого можна знешкоджувати міни-розтяжки.

«Вірю, тепло наших сердець та праця наших рук зігріють наших військових в цю зиму та дадуть сили на перемогу», – переконаний Петро Порошенко.

Джерело

Автор