Ющенко назвав справжню мету росії в Україні (відео)

«Для нього [путіна] є місія одна — це знищити Україну, знищити націю, знищити державу. Тому що він вважає, що це проєкт “Антиросія”. Це так і є. Це проєкт “Антиросія”. Адже чим довше Україна матиме досвід у демократії та свободі, тим менше шансів залишається в імперської росії», – наголосив третій президент України Віктор Ющенко у розмові з кореспондентом “Телеграфу” Яном Доброносовим.


 

путіну не потрібна земля: Ющенко назвав справжню мету росії в Україні

Очільник Кремля має особисті види на Україну, адже вона для нього є проєктом “Антиросія”.

Російський диктатор володимир путін має чіткі причини, з яких регулярно заводить свою армію на територію чужих країн. Головна причина полягає не в бажанні розширювати росію, до чого вже почали готуватися деякі кремлівські політики, а в необхідності підтримувати свій президентський рейтинг.

Таку думку в інтерв’ю “Телеграфу” висловив третій президент Віктор Ющенко. За словами колишнього політика, російський лідер не має талантів ні в економіці, ні в питаннях безпеки країни, проте простих росіян потрібно чимось “задовольняти”, щоб вони й надалі продовжували голосувати за “царя”.

Ющенко переконаний, що таким важелем управління для путіна давно стало створення надуманих зовнішніх загроз. Україна ж стала на його шляху як справжній проєкт “Антиросія” — з любов’ю до свободи та демократії.

“Найбільше, чого за всіх часів боявся путін і сьогодні особливо, — український приклад. Це ж фільм про його смерть. Демократія і свобода, якщо вони прийдуть у росію, — це буде останній день існування політичного режиму путіну”, — пояснює Віктор Ющенко.

За словами третього президента, окупація Кримського півострова допомогла путіну переобратись на черговий термін. Такі самі дії Кремль здійснював і під час Другої чеченської війни, і в ситуації з Сирією та Лівією. Нинішня повномасштабна війна з Україною — чергове бажання росії продемонструвати “всюдисущість” своєї армії, яка нібито володіє зброєю, “яка не має аналогів у світі”.

“Зараз ми бачимо, що це за армія. Для нього [путіна] є місія одна — це знищити Україну, знищити націю, знищити державу. Тому що він вважає, що це проєкт “Антиросія”. Це так і є. Це проєкт “Антиросія”. Адже чим довше Україна матиме досвід у демократії та свободі, тим менше шансів залишається в імперської росії”, — говорить політик.

Також Ющенко вважає, що своїми спробами відбирати чужі території путін намагається розвалити існуючий світовий порядок, який орієнтується переважно на західні цінності. Мета цього — проникнути росії скрізь, де тільки можна, і “запустити метастази розпаду світового порядку”.

“Адже велич росії може бути продемонстрована тільки на чиїхось руїнах”, — підсумував третій президент.

Джерело

 

Це антиросія: Ющенко пояснив, за що путін так ненавидить Україну

У кремлі бояться свободи, яка є в Україні.

Кривавий диктатор, президент росії Володимир Путін вважає, що демократія і свобода українського народу ставить під загрозу існування його імперського режиму, і тому прагне знищити Україну, якою вона є сьогодні.

Про це третій президент України Віктор Ющенко розповів у розмові з кореспондентом “Телеграфу” Яном Доброносовим.

“Найбільше, чого завжди боявся путін, — для нього український приклад це фільм про його смерть. Демократія і свобода, якщо вона прийде в росію, це буде останній день існування режиму путіна, тому він весь час має демонструвати своїй нації, що самодержавство, імперія, православ’я – це ті цінності, які потрібно сповідувати“, — наголосив Ющенко.

Знищити Україну, знищити націю, державу, — він це вважає “проектом Антиросія”. Тому що чим більше матиме Україна досвіду в демократії та свободі, тим менше життя залишатиметься російському політичному режиму“, — додав він.

Джерело

Автор