Звернення Центральної Ради Політичної партії «Європейська Солідарність» до мера Києва Віталія Кличка

Шановний Віталію Володимировичу!

За кілька місяців у столиці стартує кампанія з виборів Київського міського голови та депутатів Київської міської ради.

Наближається час, коли демократичні сили, які разом стояли пліч-о-пліч на Майдані, разом працювали в Київраді на благо киян та разом боролися за зміцнення столичного самоврядування, повинні заявити про свої принципові позиції і визначити своїх головних союзників.

Особливо важливо це зробити в умовах, коли влада здійснює невпинні спроби наступу на місцеве самоврядування та децентралізацію. Коли Офіс Президента хоче поставити Київ на коліна і перетворити міського голову на прислугу «Слуг». Коли влада прагне зробити з обраного киянами мера принизливу декорацію, змінивши Закон «Про столицю України – місто-герой Київ».

Ми переконані, що кияни дадуть гідну оцінку ініціаторам усіх цих новацій, а перемога демократичних сил в Києві запустить хвилю політичного очищення по всій Україні.

Ми віримо, що київська громада першою дасть відсіч силам, які почали повертати Україну в сферу російського впливу.

Наш Київ має бути зеленим тільки від парків і скверів, а не від політичного кольору дилетантства і некомпетентності.

Останні опитування громадської думки у столиці свідчать, що «Європейська Солідарність» лідирує серед політичних партій, а ви, Віталію Володимировичу, – серед претендентів на посаду Київського міського голови.

Це ще один доказ того, що кияни хочуть нашої єдності, бо усі ці роки бачили спільну командну роботу і сподіваються на її продовження.

На попередніх виборах Київського міського голови в 2015 році ми підтримали вас як кандидата від нашої політичної сили.

Впевнені, що і сьогодні формулою перемоги проукраїнських сил на виборах мера міста і Київської міської ради повинна стати лише командна робота.

Саме тому, виходячи з інтересів киян та держави, «Європейська Солідарність» готова і цього разу висунути вас, Віталію Володимировичу, кандидатом на посаду Київського міського голови. І готова бачити Вас на чолі списку «Європейської солідарності» на виборах до Київради.

І тоді вибори стануть справжньою перемогою київської громади, яка захистить місто від зазіхань з боку управлінських безпорадних дилетантів.

Джерело