Петицию подписали 25 000 человек! А теперь следим за руками нардепов

Alexey Petrov
Алексей Петров

Всього за тиждень надважлива петиція на сайті Верховної Ради України з вимогою до депутатів «Припинити антиукраїнську діяльність телеканалів 112 та NewsOne» набрала потрібні 25 000 голосів!

Так, ми зробили цей маленький, але дуже важливий крок! Вітаю вас друзі та щиро дякую кожному за його вклад в контрінформаційну війну, яку усі ми ведемо проти Росії.

Нажаль, у нас є багато суперечок стосовно політичних вподобань, але… Если сейчас, как и сто лет назад, мы снова просрём страну, то уже потом будут до жопы те политические вподобайки. Вообще все будет до того самого места, кроме вопросов безопасности твоего дома й міцності найближчого бомбосховища!



А потому мы не имеем ни малейшего права в этот раз снова наступить на такие любимые грабли украинцев – моя хата с краю. Идёт война против Украины, и её граждане будуть боронити свою, Богом дану землю усіма доступними методами.

(Треба все ж таки придбати собі карабіна. Яка ж це українська родина, якщо без Z-10 або 15?)

И вот теперь следим за руками наших депутатов. Их словами и действиями. От народа нужен был волшебный и совершенно законный пендель? Мы его организовали!

Слава Україні!

Петицию подписали 25 000 человек! А теперь следим за руками нардепов

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial