Я вам нічєво нє должєн!

Алла Комарова

Тобто, ітогі падвєдьом. Я реально просто не встигаю за швидкістью та напором всіх тих піздєцов у асортименті, що підсовує нам сьогодення, тому я кратєнько, що найпекуче палає.

В Америці викатили горезвісну стенограму і виявилося, що просрати все наше гундосе прокляття згоден був лише за зустріч! За зустріч, Карл! Селфік заєбашить та й повсьому! Країна просирається? Яка країна? “Я вам нічєво нє должєн!”

Муділо, яке в нас титрується як “голова комітету з питань зовнішньої політики” виходить і пиздить ротом, що законопроект про особливий статус ОРДЛО розробить, звісно, комплект народних сервантів, але це “буде узгоджена із Росією позиція”. І ще раз – ці тварі шмакрлевидні збираються узгоджувати закон України із позицією Мордору. Я от зараз тихенько так спитаю – ВИ ТАМ ВЗАГАЛІ ОХУЇЛИ, ПІДАРИ? Вам давно смолоскипів у сраку не вставляли? Так це досить швидко організувати, повірте.



Інше муділо, на цей раз вже жіночого роду, але вони там у своєму зеленому мороці геть однакові, що равлики безгендерні, тому піхуй. Так от, виходить ця, ну ок, мудилиця, яка носить табличку “голова комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів” і пиздить, що коли ти з війни повернувся у повній комплектації – руки-ноги на місці – то хуй тобі смачний зелений, а не пільги, барига ти на-війні-заробітчанська! Бо, мовляв, не за покликом душі пішов сраку свою підставляти під рашистські кулі, а за гроші мерзенні, контрактом передбачені. “Ми вас туда нє пасилалі!”

І нарешті портновські гандони під вивіскою ДБР скинули маски, які так заважали їм дихати, та сказали вільно, що звертаються до мордорських правників за правовою допомогою. Бо бач їм Міжнародний морський арбітраж до сраки, цивілізовані норми теж туди у глибокий анал, а їм краще братікі-расіянє розкажуть про кримінальне провадження. Бо, бач, українські військові кораблі у Керченській протоці порушували право рашистів на вільну окупацію Криму. Сука, це пиздец взагалі! Йобана труба антроморфної форми гадає, що вона безсмертна?

Одне радує у всьому цьому феєричному галопі у пекло: бурятський автобус був таки правий, а може й навіть занадто оптимістичний, коли казав шмарклі “да новага года паработаєм і всьо”. Коли швидкість та кількість піздосів на добу збережеться ще з тиждень-два, то новий рік ви гарантовано відсвяткуєте десь під Сизраню.

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial