Аферисти в системі

Алла Комарова

Хаос – ширма для ворів.

Поки новий, більш україномовний, спікер Гідрант Ссанича опановує географію країни, вивчаючи довжину кордонів із точністю до метра, сам приЗЕдент-інфант воліє зібрати увесь бізнес разом, аби обговорити “празрачниє правіла работи на страну”. Вочевидь, це ті самі празрачниє правіла, завдяки яким його медіа-концерн “95 квартал” розкиданий по десятку ФОПів, які щорічно по документах показують суцільне зубожіння та збитки, не сплачуючи державі ані копійки. Або ті правила, за якими дружина приЗЕдента-інфанта, жіночка, неспроможна дочитати жодну книгу до кінця і для якої благодійність – то занадто складно, володіє нерухомістю, яка або не внесена до їхнії декларацій, або придбана за дивовижно наднизькою ціною, або два-у-одному.

Поки під свіжим, більш україномовним, постом спікера Гідрант Ссанича про спільні із Рашкой кордони вибухають все нові й нові ватні петарди, випущені тією частиною зелюків, які щиро сподівалися на миттєвий адіннаротний розворот, протилежна їм частина зелюків, тих, що щиро вірила у договірняки Пороха із хуйлом, які нібито не давали повернути Донбас за три дні, а Крим – за п’ять, у повній кататонії, наближеної до катарсису, читають/слухають свіжі откровення Бенціона про те, що на Донбасі у нас виявляється громадянська війна. Хоча ні, спочатку вони бачать, що “перемога Зе – то “общая побєда Коломойського та Авакова”, а вже потім – про громадянську війну. Для закріплення набутих знань.



У проміжках між цими полюсами бігають дрібні “у-зеленського-заявітєлі”, які то вимагають показати їм людей, які позбавили Україну ядерної тактичної зброї, то міряють рівень негативної енергетики на Банковій та прикладають виміряне на шкалу доктора Комаровського, то рахують вартість переїзду усього кагалу до опенспейсу і знову щось міряють, то радісно повідомляють, що інструкцію щодо президентських прав та обов’язків Гідрант Ссанич обов’язково прочитає, але вже після свят, тобто, тільки після клоуногурації, яка пройде із фішкамі, шуткамі-прібауткамі та на вільному подвір’ї. Сам приЗЕдент-інфант вперто тримає інтригу щодо того, хто з цього численого табору “у-зеленського-заявітєлєй” такі да, а хто чіста мімо прахаділ.

Хаос, одночасне вкидання протилежних меседжів, обманні рухи та дії, гучні відволікаючі об’яви – звична стихія для клоунів, коли вони працюють у парі із кишеньковими злодіями.

На жаль, наш кишеньковий злодій, із яким Гідрант Ссанич у парі, вміє виймати не кишенькові 100 гривень на обід, а цілих 6% від ВВП країни.

На щастя, ми всі попереджені та вміємо трішки більше за емоційного глядача, впевнена Алла Комарова

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial