Незалежна лабораторія “євролаб”

Дмитро Вовнянко

День ЗЕшкварів – триває. Кандидат Зеленський захотів здавати аналізи у незалежній лабораторії, де не виникне підозр у підтасовці. І назвав таку – “Євролаб”. Але… Па-бам!
Так от, “незалежна лабораторія” з погляду кандидата Зеленського – це лабораторія з російськими власниками. От вам інфа про ТОВ “Євролаб”.

КІНЦЕВИЙ БЕНЕФІЦІАРНИЙ ВЛАСНИК (КОНТРОЛЕР) – КИРИЛЛОВ ОЛЕКСІЙ ОЛЕКСІЙОВИЧ, РОСІЙСЬКА ФЕДЕРАЦІЯ, М. МОСКВА, МІЧУРІНСЬКИЙ ПРОСПЕКТ, ВУЛИЦЯ ОЛІМПІЙСЬКА ДЄРЄВНЯ, БУД.10, КВ. 10.

КІНЦЕВИЙ БЕНЕФІЦІАРНИЙ ВЛАСНИК (КОНТРОЛЕР) – ПАЛЬЧЕВСЬКИЙ АНДРІЙ ІВАНОВИЧ, УКРАЇНА, 01024, М.КИЇВ, ВУЛИЦЯ ШОВКОВИЧНА, БУД. 22. КВ. 16.



Незалежна лабораторія "євролаб"
https://opendatabot.ua/c/33103356?fbclid=IwAR0ZpVUd-GBpVdRGomykXEXbsd70V4iAePWM5R8fTSN7QtBrCq-zPIUBmes

Посилання – унизу. Пан Пальчевський – громадянин України. Але… Па-бам! Андрій Пальчевський – прибічник кандидата Зеленського. Посилання на відповідний допис Пилипа Духлія – унизу.

Незалежна лабораторія "євролаб"
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2489635581047830&set=a.314896515188425&type=3&theater

І ще. У 2016 р. у лабораторії Євролаб стався скандал. Два ветерани АТО зірвали і розтоптали російський прапор (!) що майорів у “Євролабі” на рецепшені. На війну власникам “Європлабу” було глибоко чхати.

Незалежна лабораторія "євролаб"
2016 рік. Ветерани АТО зірвали російський прапор біля вхіду

Посилання з фото – докладаю.

Ви тепер розумієте, як виглядає “незалежна лабораторія” з погляду кандидата Зеленського. І ще, ви розумієте, на ЧИЄМУ гачку опиниться кандидат Зеленський якщо з аналізами в нього таки не все гаразд? Російський прапор на рецепшені….

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial