РадіоТисячіМазеп 04.04.2019

Всім палкі вітання, мої любі шанувальники позитиву від #РадіоТисячіМазеп. Ви, мабуть, гадаєте, що тут в нас панує тлєн, розруха та підготовка до приходу Рагнарьоку у вигляді однієї хрипатої мавпочки Бенціона? Аж ні. Ось вам звична порція гарних новин четверга, наприклад. І тіки-но спробуйте мені не поширити! РадіоТисячіМазеп 04.04.2019

🇺🇦🇺🇦🇺🇦З 1 квітня в Україні збільшилася допомога багатодітним сім’ям – тепер вона становить 1700 грн. Уряд виплачуватиме батькам на кожну третю і наступну дитину щомісяця цю сумму аж поки дитині не виповниться 6 років.

🇺🇦🇺🇦🇺🇦Укрзалізниця хоче закупити ще мінімум 15 американських тепловозів до кінця року.



🇺🇦🇺🇦🇺🇦Міжнародні резерви України у березні зросли на 0,4 млрд доларів (крадуть-крадуть, а резерви ростуть й ростуть, ну шо ти будеш робити, ну!)

🇺🇦🇺🇦🇺🇦Пройшли вдалі випробування модернізованого ракетного комплексу «Вільха-М» дальністю 130 кілометрів. Ракети ці здатні вражати ціль на майже вдвічі більшій відстані, ніж ті, що перебувають на озброєнні ЗСУ. А завтра ще й Нептун політає.

🇺🇦🇺🇦🇺🇦Европарламент затвердив небезпечну для «Північного потому-2» газову директиву – Карліто, привіт!

🇺🇦🇺🇦🇺🇦У ДФС презентували громадськості новації в адмініструванні митних платежів – зручно, легко, доступно.

🇺🇦🇺🇦🇺🇦Терорист намагався скоїти теракт проти співробітника спецслужби України, але підірвався сам – миттєва карма! Розвідник не постраждав, хоча йому доведеться купувати нову машину

🇺🇦🇺🇦🇺🇦Lufthansa зацікавилася запорізьким аеропортом – термінал планується добудувати і ввести в експлуатацію у цьому році, бо будівельні роботи виконані на 90%. І взагалі запорізький аеропорт побив 24-х річний рекорд з кількості пасажирів.

🇺🇦🇺🇦🇺🇦На Запоріжжі встановили перші 25 вітротурбін Приморської ВЕС, залишився один, бо всього перша черга включає 26 вітрогенераторів. Планується, що перша черга Приморської ВЕС буде генерувати близько 350 млн кВт-год «зеленої» електроенергії в рік.

🇺🇦🇺🇦🇺🇦Польща радісно купує українські автобуси. Підприємство радісно планує продаж цих автобусів також в інші країни – Болгарію, Словаччину, Чехію, Польщу, Румунію, країни Балтії.

І все це – тільки за сьогодні! І все це просто на наших очах! Життя вирує, а мавпочки залишаються мавпочками РадіоТисячіМазеп 04.04.2019

Алла Комарова нагадує про репост. Роби репост, кажу тобі!РадіоТисячіМазеп 04.04.2019 РадіоТисячіМазеп 04.04.2019

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial