Тектонічні зсуви українського суспільства

newseditor

Нікого ні за що не сварю, нікого ні в чому не переконую. Просто показую, як ми йшли від совково-рашистського мордору до цивілізованої людської спільноти. Цікаво, чи всі зможуть пригадати події, що марковані літерами?
Так ось дві останні точки біфуркації, G та H, це які ми зараз проходимо. Перша — вибори Президента, тобто Головнокомандувача. Друга — це парламентські вибори восени.

* Малинова лінія, це те, що було і що буде (в разі збереження статус-кво)
* Зелена лінія, це те, що буде в разі посвяти В.Зеленського у Головнокомандувача плюс формування дієздатного Українського парламенту
* Чорна лінія, це те, що буде в разі посвяти В.Зеленського у Головнокомандувача плюс формування недієздатного або взагалі підрашистського парламенту

Зауважу, на динаміку цих тектонічних кривульок не впливає практично нічого, що я спостерігаю зараз в якості аргументації у фізбучних битвах. Апшори, небуде-красти-бо-новий, корупція-антикорупціонери, боти, образи, усльішдамбас, хуженєбудєт та інший такий дріб’язок. Вниз ці кривульки завжди тягне москва, уверх — бажання українців стати справжніми людьми (проаналізуйте сутність “сплесків” кривульки).



Ну, а тепер умнічайтеТектонічні зсуви українського суспільства

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial