А ми на Форум!

Дмитро Вовнянко
Дмитро “Калинчук” Вовнянко

Сталася в мене подія – запросили мене на завтра на Форум «Від Крут до Брюсселя. Ми йдемо своїм шляхом», де (як по секрету повідомив всьому ФБ нардеп Береза) дядька Петра будуть висувати кандидатом у Президенти. Скажу чесно, я гучні заходи не люблю, і перше моє бажання було – відмовитися.

Але пригадав я той стриманий осуд в очах читачів, який там сяяв після моєї відмови від зустрічі з дядьком Петром… І збагнув я, що цього разу мені цього не побачать.

А коли тебе отак запросили, кортить же похвалитися! І пишу я значить Петрову: «А мене от запросили!..» – «Теж мене здивував! Я теж там буду» – пише у відповідь Петров. Ладно думаю. Пишу Комаровій: «А знаєш куди я на завтра запрошений?» Знаю, пише, на форум. І радує, що її запросили також. Ну Бог з ним, напишу Завгородньому. Він не киянин. І що? Привіт – привіт, і Завгородній до мене: «А ти на Форумі будеш?» Навіть Монова завтра планує бути в Києві – у тих самих краях. І Дедюхін.



Ну Бірюкова геть і питати незручно.

Коротше. Завтра весь колектив авторів сторінки «А що там у ПП» буде на Форум «Від Крут до Брюсселя. Ми йдемо своїм шляхом». І ділитимуться враженнями.

Слідкуйте за нашими каналами у Твітер, у Телеграм, і звісно – на ФБ. Стрим буде на моєму профілі. Стрім буде на моїй сторінці. Стрім буде на сторінці «А що там у ПП».

Слідкуйте!


Юрій Бірюков
Юрий Бирюков

Завтра будет уникальное событие – в одном городе соберется вся редколлегия нашей странички.

Татьяна Худякова, Алла Комарова, Олена Монова, Дмитрик Вовнянко, Володимир Завгородній, Олександр Дедюхін, Alexey Petrov, Ярослав Матюшин, Валерій Прозапас.

А еще будут Виктор Пузанов, Helgi Sharp, Kostyantyn Zorkin, Дмитро Левінський, Olga Limarova, Роман Донік, Остап Біндер, Анатолий Штефан Штирлиц, Dmitriy Ivanov, Elvira Bulat, Лариса Вакульницька и многие другие.

Вам будет о чем почитать завтра!


Alexey Petrov
Алексей Петров

Завтрашний день безусловно будет знаковым в истории Украины.

Хотя…

Сейчас каждый день – это отдельное событие.

Як то кажуть, не переключайтесь.

 


Олена Монова
Олена Монова

нушо.
я поехала к той горе, с которой скоро будут спускаться, чтобы…

ведите себя прилично.
и неприлично тоже ведите.

следите за новостями, прогнозом погоды и данными сейсмической активности.

целую крепко.

Фото © Alain Laboile

А ми на Форум!

 

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial