Нових податків? Так вам і треба, кабачки

Тамара Горіха Зерня

Нардеп Дубинський зареєстрував законопроект № 2208 про введення 1% збору «на розвиток спорту» із кожної готівкової купівлі іноземної валюти.

У цій новині прекрасне все.

А ми вас, фізкультурників, попереджали. Я своїми руками писала, що після виборів ви платитимете щодня.
Ну що ж. У найближчому сезоні чекайте податок на меліорацією у кожному кубометрі води. Податок на укріплення зв’язків з Гватемалою у кожному літрі бензину. Податок на розвиток суспільно-харчових технологій при купівлі кожної буханки хліба.



І звичайно ж, звичайно, податок на дурість, податок на захланність, податок на малоросійство, податок на комплекс меншовартості та комплексний податок на відсутність IQ у кожній отриманій вами платіжці.

Але хто нас слухав? Ви ж так не хотіли платити воєнний збір.

Так вам і треба, кабачки.

Алла Комарова

Алла Комарова:

Если б говорящей беняжопки не существовало, её б стоило придумать. Я просто в диком восторге и поджимаю пальцы на ногах! “Меняешь валюту? Отстегни на спорт!” Ну гениально же, согласитесь! 😍

Кстати, многонеуважаемые серванты, там у вас когда мысли закончатся, где б еще можно было выдавить из лохов масла, сходите в детскую библиотеку и возьмите книжку Le avventure di Cipollino. Там можно будет почерпнуть пару-тройку идей. Не поможет – обращайтесь. Я вам подскажу. За кэш вашего любимого цвета

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial