А справжні корупціонери не пропадуть, не переживайте

Валерій Прозапас
Валерий Прозапас

Українці самі сприяли іміджу своєї країни як найкорумпованішої в світі, бо немає доброго посполитого, який би не вважав, що нова машина сусіда може бути куплена лише за брудні гроші, а вже машина сусідки, за образним прикладом голови НАБУ, то взагалі виключно через “єслі даже насосала”.

Бо справжня національна ідея полягає в тому, щоби всім було хуйово.

“А ви знаєте, що українська корупція одна з найвеличніших копуцій в світі?”, – заявляє тепер Трамп у своїх з Путіним інтересах, грамотно використовуючи звичку малоросів опустити самих себе.



Ніби немає Шрьодера в Газпромі, московських ментів-мільярдерів, фінансування Лє Пен через російські банки, куплених австрійських посадовців, вбитих естонських банкірів та стріляних вже 50 років китайських чиновників – ми найкорумпованіші.

Але ніхто цьому не заперечить ніякими відданими Україною боргами та ростом економіки більше ніж в РФ, бо хом’ячки роками повторювали за будь-яким грузинським проходімцем “Ба-ба-баригі” – хоча той не викрив на посаді жодної схеми і не виграв жодного суду.

Бо верещали вслід за фсбшним Зімінім про “топ-корупціонерів”, хоча той як нардеп шось не запам’ятався реальними викриттями хоч когось, хоча б Парасюка.

“Антикорупціонери” Лєщєнко з Шабуніним взагалі стали власниками житла за дурні мільйони, поки їхні придуркуваті адепти доїдали піввареника.

І хрін його знає де на ті ДБР, НАБУ, САП, НАЗК, СБУ, ГПУ з мільярдними бюджетами стільки корупціонерів знайти, але все, приплили – фінансову допомогу, якою користуються всі нормальні країни, Україна тепер втрачає через дурість власного населення.

Для якого, наприклад, ривок в розбудові армії – то були “свінарчукі”, а от 5,5 мільярдів доларів, виведених Коломойським через фіктивні позики – то богоугодно, бо на них ми отримали “слугнарода”.

І тепер все вирішено по-українські геніально.
Немає грошей – немає корупції.
Стукайте один на одного і ставте касові апарати, відправляйте дітей до ПТУ і не вийобуйтесь.

Ну, і землю продати не забудьте, це поповнить бюджет для РНБО, там тепер Пастора немає, бабло напряму Богдану, будьте покійні.

А справжні корупціонери не пропадуть, не переживайте, у Гончарука, Рябошапки, Авакова і Ко в командах буде багато “откритій чудних”, все як ви хотіли.

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial