Люди зими 2014 нікуди ж не поділися, тому не можна здаватися.

Наприкінці 2013, коли Янукович з Азаровим проффесійно доводили українцям, що асоціація з ЄС не на часі і трошки додали аргументів кийками по студентам – вигребли по заслугам, аж Путін прихуїв і розпочав свою підлу війну за “адіннарод”.

Вже в 2015-2017, коли під час війни було виконано титанічну роботу з адаптації законодавства до маштабної інтеграції в цивілізацію і практично була знищена політико-економічна залежність від РФ – пішли знущання над “безвізовим почекуном” та “цеєвропу на хліб не намажеш”.

Проте ще на початку 2019 варіант з подачею заявки на вступ до ЄС та ПДЧ в НАТО в 2024 не виглядав фантастикою – після 10 мільйонів біопаспортів, Томосу, лоукостів та джавелінів тощо.



А сьогодні прямим текстом тією ж мовою Януковича/Азарова нас знову переконують, що “ЄС не на часі”, а “інструкторів НАТО треба позбутися”, при тому, що ВОНИ тут більше навчаються, а нам потрібні їхні стандарти та технології.

Це схоже на керовану деградацію суспільства.

Тому не можна здаватися.

Люди зими 2014 нікуди ж не поділися, хоча понесли багато втрат і зазнали зради.Люди зими 2014 нікуди ж не поділися, тому не можна здаватися.

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial