Поступки чи державна зрада?

Поступки чи державна зрада?Як гадаєте, що буде раніше: поштарів зобов’яжуть розвозити пенсії у ОРДЛО чи воду у Крим повернуть? Особисто я ставлю на воду.

Замєтьтє – про те, під яким соусом це згодується хомячкам, навіть питання не стоїть. “Там жє тожє наші люді!” Буде подано як чергову вєлічайшу перемогу “нашого хлопчика, який стільки на себе взяв!” (© Людмили Денісової під час зустрічі бранців, яких виміняли на свідка МН17).

Наукове мислення – це, серед іншого, також вміння робити висновки із здавалося б геть сторонніх фактів. Ну, наприклад, який висновок можна зробити з того, що платяній воші як виду приблизно 72 тисячі років? А такий, що людство обзавелося навичкою замотатися у щось ще, окрім власного хутра, більш, ніж 72 тисячі років тому, бо звичайним вошам ще треба було пройти власну еволюцію до платяної.



Мислення прастого наріда – це в упор не бачити зв’язку між власною галочкою у бюлетені навпроти зеленої влади вчора та триколорами над українськими містами завтра. На вихідних ми сформували позитивне підкріплення протиправних дій у країни-агресора: хапай побільше усіх, до кого здатний дотягнутися і радо міняй їх потім на ніштяки для себе. На вихідних нам повернули старих наших заручників, а сьогодні вже затримали свіжих. А чого боятися, коли післязавтра слухняний зелений припіздєнт поступливо обміняє їх на щось корисне? На контракт прямих закупок газу, наприклад, або на ще декілька населених пунктів, від яких повинна буде відійти українська армія. Телепнів, які самі лізуть у полон, повно, а як скінчаться, то завжди можна буде піти вполювати собі когось у пограничних районах.

Вітаю всіх у нашому новому дивному світі. Вам сподобається.

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial