Ну як вам інвестиційний бум?

Інвестор ніколи не дослухається до слів, навіть якщо їх кажуть президенти, він завжди оцінює виключно фактичні умови ведення бізнесу і його захищеність від політичних впливів та правового свавілля.

А що буде, коли інвестор бачить делегації СБУ на металургійному виробництві та фейки/спростування податкової по нараховані 9 млрд. боргу?

Коли найбільша IT-компанія блокується обшуками НАБУ, а вслід за цим порушується передвиборча обіцянка влади не переглядати умови оподаткування цієї галузі?



Коли за листом з адміністрації президента зупиняється фінансування регіональних програм розвитку інфраструктури, а потім розпочинається кампанія з дискредитації реформи децентралізації, щоби знову тримати всі фінанси в одних руках?

Коли голова найбільшої фракції зізнається, що в міністра МВС є нелегальний бізнес, ДБР порушує справи за відмашкою Портнова, а суди виносять рішення проти колишніх посадовців після погроз олігархів на їхню адресу?

Коли Кабмін в закритому режимі звільняє посадовця, обраного на загальному голосуванні громади, а прем’єр на самокаті віщує про демографічну ситуацію?

Як думаєте, прийде сюди інвестор будувати Діснейленд?

Питання риторичне, бо поле явно зачищається лише під одного бородатого “інвестора”, любителя “овєц і лохов”, який скупить все занєдорого.

І щодо слів президента.
20 июня 2019: “Зеленский договорился с украинскими олигархами об инвестициях в страну” – ну як вам інвестиційний бум?Ну як вам інвестиційний бум?

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial