#читаємо_вголос Анна Оскомина

Редактор

Друзі, я бачу, що всі зараз розгублені і шоковані.
Я просто вам хочу дещо пояснити. Наші народні обранці також розгублені і шоковані. Вони такі ж люди як ми і відчувають те саме.
Вони не боряться з цим свавіллям, бо їм нема заради чого. Їх підкосило 73% підтримки Зє точнісінько так, як і нас самих.

Так, ми меншість. Але ми активна, поінформована, освічена, діяльна і досвідчена меншість. І нам вже не треба доказів про “хай спробує”, ми бачимо по першій добі каденції Зє, що матиме місце тотальне самочинство і беззаконня, повне ігнорування конституції. До диктатури скоро буде дуже недалеко.

Зараз той момент, коли ми мусимо показати політикам, що ми готові їх підтримати, якщо вони згуртуються заради спротиву наступу цього свавілля. Не дорікайте їм їх розгубленістю та шоковим станом. Вони відчувають те саме, що ми, стрімко втрачаючи важелі впливу на ситуацію. Можливо, нам треба об’єднатися та вийти показати свою готовність захищати закон у Україні. Так, стати поруч один з одним, незважаючи на прапори різних політичних сил над головами. Бо буде гірше. Це вам не Яник, який варив жабку більш-менш повільно. Це агресивна і стрімка узурпація влади в країні. І всі розумні зараз це усвідомлюють, просто наша розгубленість нас розосереджує та розмежовує.



Все, що бачив шмаркля, це були веселі зали та усміхнені фанати. Ви бачили, скільки людей з його підтримки прийшли в погожий сонячний день на його інавгурацію? Ви бачите, що ці ледарі навіть палець об палець не вдарять, щоб зробити щось значуще?

Він ніколи не стикався з нами. Він в наше існування не вірить. Він наживо ніколи не бачив розлюченого натовпу, який випромінює хвилі гніву.

Можливо, прийшов час нам познайомитися поближче з новим преЗє? І без посередників донести месидж, що ми не проковтнемо наругу над Конституцією тією людиною, яка ще вчора присягнула гарантувати її дотримання?

Будь який народний обранець потребує зворотнього зв’язку від своїх людей. А негативний зворотній зв’язок – ще значно сильніший чинник впливу, ніж схвалення.
Може, давайте зберемося та подивимося в очі та покажемо його місце тому, хто занадто швидко забрався на п’єдестал та взявся позолотою?

Що думаєте? Лайк, якщо відчуваєте згоду зі мною і готовність гуртуватися. Репост, якщо готові закликати друзів.

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial