#читаємо_вголос Mason Lemberg

Редактор

Зе в капкані

Хтось бачить в ньому спасителя, хтось бачить в ньому реформатора, хтось бачить в ньому нове обличчя, хтось бачить інструмент поборення Пеці, а я бачу в ньому малу закоплексовану людинку, яйця якого зажаті з 4 сторін, в тому числі зажаті путіним.

І це викликає в мене жахливий флешбек.
Бо я добре пам’ятаю Майдан і янека, яйця якого тримав тільки путін. Пам’ятаю як після чергових злочинів янека, після вбивств майданівців, відбувалися переговори і янек ніби йшов на зустріч, а потім після дзвінка путіна відігрував все назад. Пам’ятаю Крим, зданий янеком і його заклики повставати на Юго-Востокє.
А тут крім путіна ще троє бенефіціарів, які на його яйцях зіграють те, що він робив своїми яйцями на роялі.



І я не бачу варіантів, щоб ця історія закінчилася не жахливо. Бо вже зараз кожен хто здатен бачити, бачить як підняла голови і повилазила всяка полова. Це ще не було 9 мая, де буде фестиваль полови.

І єдині питання, які потребують з’ясування: а) як довго триватиме гіпнотичний сон населення, б) де буде проходити державний кордон/лінія розмежування після сну в) скільки життів синів і дочок змушена буде віддати Україна через те, що в квітні 2019 бuдл0 не змогло позбутися фантазій про комунал очку, більші пєнсії і страну в тєлєфонє.
В мене нема сумнівів що закінчиться все саме так. І зовсім не факт, що перемогою Майдану.

Єдине що мене гріє і радує – це те, що навідміну від 1919, в 2019 в історії для наступних поколінь залишаться імена всіх, хто ніколи не змиє з себе кров загиблих і цю ганьбу. І ваші діти і онуки теж не змиють. Цьом.

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial