Про соцопитування

Про соцопитування
Vasyl Skorobohach

Я слухаю радіо, коли зранку кермую на роботу. І там, зазвичай, двоє ведучих ведуть бесіди про «судьби родіни». Ну і припрошують слухачів: «Дзвоніть, діліться думками». І додзвонюються, висять на лінії, діляться всілякою маячнею… А я собі думаю, невже це тільки я спішу на роботу о пів на дев’яту? Озираюся навкруги, ліворуч-праворуч такі самі, як я, запізнюються, петляють в заторах. Тобто ті, хто реально штовхає своєю працею цю країну кудись вперед, не мають часу дзвонити і неспішно плямкати про своє Мнєніє. Їм ніколи.

Певно, таке і з соціальними дослідженнями:
– Добрий день. Я представляю Глобальний інститут міжнародного наукового обгрунтування соціології (ГІМНОС). Ми проводимо опитування. У Вас є можливість відповісти на кілька питань?
– Добрий день, немає
– Це не займе багато часу
– Взагалі не займе, до побачення.

– Добрий день. Я представляю Глобальний інститут міжнародного наукового обгрунтування соціології (ГІМНОС). Ми проводимо опитування. У Вас є можливість відповісти на кілька питань?
– Добрий день, кажіть голосніше, я недочуваю
– ГІМНОС! У Вас є час, щоб поговорити про кандидатів у президенти?!!!
– Ага, ну канєшно. Зараз тільки телевізор зроблю тихше і розповім про кандидатів, про ціни, про давлєніє, про атеросклєроз… Дякую, що подзвонили. В мене є час і натхнення поговорити…



Це пояснює «рейтинги» мураєва, Ляшка, Гриценка, Бойка, Тимошенко і прочих телевізійних зірок – улюбленців бєздєльніків і пенсіонерів. А тема активних працюючих громадян в таких «рейтингах» не розкрита.

Погана новина в тому, що на вибори прихильники мураєва, Ляшка, Гриценка, Бойка, Тимошенко і прочих телевізійних зірок теж знайдуть час прийти. Тому, активні працюючі громадяни, не підкачайте. Заплануйте в своєму календарику, прийдіть і проголосуйте за того, хто разом з вами штовхає цю країну вперед. За Пороха.

Щоб потім не вийшло “Рибаки ловили рибу, а поймали рака. Цілий день дивилися, де у рака срака”

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial