Чому я підтримую Порошенка?

Чому я підтримую Порошенка?
Олег Кизима

Не тому що він найкращий, не тому що він безгрішний чи обіцяє “золоті гори”, як інші кандидати та кандидатки. Як мисляча людина, просто не бачу сьогодні жодної альтернативи. З 44 кандидатів та кандидатиків других більше.

Щодо можливості прокинутись 1-го квітня в цирку, якось не приваблює мене така перспектива, тим паче ця ситуація мені скоріше нагадує ляльковий театр Карабаса Барабаса зі своїми Буратінами, Мальвінами та Дуремарами. Не хочу прямувати до країни дурнів, щоб там остаточно закопати майбутнє моєї України.

Порошенко довів, що досконало володіє мистецтвом дипломатії. Фактично створивши антипутінську коаліцію, забезпечив підтримку нашої держави міжнародним співтовариством, чого ми, на жаль, не мали 100 років тому.



Створення-відродження Київської митрополії, визнаної вселенським патріархом, – це вершина президентського хисту, і без Божого промислу це б не відбулося, що вкотре доводить правильність нашого шляху. А слова, що приписують Черчилю, про те, що під час війни полководців не міняють, лише зайвий раз свідчить, що справжній патріот голосує за Порошенка.

Адже ще не вмерла України ні слава, ні воля, у нас ще є порох у порохівницях, і ми йдемо своїм шляхом!!!

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial