Вони хочуть програшу Порошенка найбільш принизливим чином

Вони хочуть програшу Порошенка найбільш принизливим чином
Тамара Горіха Зерня

Дивіться. Вони ж хочуть, щоб Порошенко не просто програв, а програв найбільш принизливим чином – програв вигаданому персонажу, герою з мультика. Щоб з одного боку – титанічна праця ПП і команди людей, які повірили і впряглися разом з ним. П’ять років ходіння над прірвою. П’ять років безперервного непрямого масажу серця, щоб пацієнт нарешті відкрив очі і зробив перший вдих.

З другого боку – нічого. Зеро. Нуль. Всі, хто перетиналися із Зеленським у житті, відзначають його непробивну тупість.
– “Ти не розумієш, він від себе взагалі нічого сказати не може. От запитайте у нього щось елементарне, ну не знаю, наприклад, – що таке Мінські домовленості? Хай скаже своїми словами, ти прозрієш.”
– “Так а чого не запитають?”
– “А нема можливості. Його нема у реальному житті, він не існує для контактів”.

Тобто з одного боку – життя і здоров’я, покладене заради України. З другого – фікція, мильна бульбашка.
Вони не просто прагнуть поразки Порошенка. Вони прагнуть довести, що українці є незрілою і нежиттєздатною нацією, неспроможною приймати самостійні рішення. Якщо народ у такій ситуації проголосує за Зеленського, втрачає сенс будь-яка подальша робота з таким народом. Неготові.



Тепер дивимося на реакцію ПП. Жодного публічного коментаря по персоналіях. По-моєму, він ніде не вимовив прізвища Зеленського. Натомість він лупить по найбільш болючому, по кишені. У Коломойського методично відсікають фінансовий ресурс. Приватбанк і Укрнафта – це видима вершина айсберга. Арешт активів на 19 млрд гривень – ви тільки уявіть цю суму! – в Україні. А ще є Штати з провадженням по відмиванню коштів, є Європа з незручними питаннями по походженню рахунків.

Якщо ПП встигне першим, якщо вони доберуться до фінансового центру, ми побачимо дуже рідкісне видовище, коли десяток кандидатів раптом замовкнуть на півслові, зависнуть і обпадуть на підлогу купами порожнього одягу. На одній з таких куп лежатиме перука з косою.

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial