Зрадофілу буде погано в будь-якій країні

Валерій Прозапас
Валерій Прозапас

Згадайте, як більше року нардепи так званої “Самопомочі” Зімін-Соболєв та Грішин-Сємєнчєнко агресивно просували нам в месії Саакашвілі, мотивуючи це прикладом його неймовірного успіху реформ в Грузії.

Навіть організовували черговий квазімайдан та прорив українського кордону за підтримки всього цвіту “революційних патріотів” типу Найєма, Тимошенко, Купрія та Садового.

І от “сбилісь мєчти народние” – тепер вони мають можливість тестувати реформовані грузинські силові структури та судову систему на власному досвіді. Точніше на досвіді кількох своїх прихильників, яких відправили до Грузії “в гості”, і яких місцеві правоохоронці затримали зі зброєю та звинувачують у підготовці заворушень.



Зрадофілу буде погано в будь-якій країні
Фото © Facebook Єгор Соболєв

Не смійтесь, тепер Зімін та Грішин волають про беспрєдєл грузинських силовіков та їхні “продажні суди”.

А як же “баригі”, “топ-корупціонери” та найгірша в світі держава Україна?
А як же “Міхо – реформатор, не то що злочинна влада”?

І чому від рятування репутації членів своєї команди самоусунувся та мовчить Садовий?

Вірніше самоусунувся, але не мовчить – розповідає як його “дістало”, як треба “прибрати корупціонерів” та “знищити облдержадміністрації”.

Ну ладно, в цинічних політиканів немає совісті, вони можуть заявляти та робити взаємовиключні речі. А от що в головах їхніх прихильників, які не бачать протиріч в заявах та діях своїх кумирів, – це загадка.

Ця несмішна історія ілюструє факт нав’язування українцям штучної неповаги до своєї держави певними “патріотичними” політичними силами. І що, якщо ти мудак та зрадофіл, тобі буде погано в будь-якій країні, навіть в найкраще реформованій.

 

Фото на заставці © sputnik-georgia

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial