Хороші новини. 25 січня 2019 року

Алла Комарова
Алла Комарова

Закінчуємо тиждень гарно, як #РадіоТисячіМазеп завжди заповідає. Позитивні іскорки з різних сфер не дають зраднюкам жодного шансу  🙂

З 18 червня французька компанія Aigle Azur запускає прямий авіарейс між Києвом і Парижем. Польоти виконуватимуться тричі на тиждень з Борисполя до Орлі. Ну, давай, заводь про «та кому той безвіз потрібний!»

Після аеропорту у Варшаві і ґданський аеропорт імені Лєха Валенси змінить написання назв українських міст, відповідно до міжнародної системи латинізації географічних назв. #KyivNotKiev крокує по планеті.



Група законодавців США подала до Сенату резолюцію з закликом до президента Трампа вжити дій задля стримування російської агресії в Чорному морі, посилення оборонної допомоги Україні, а також припинення проекту «Північний потік 2». Зрозуміло, що поки що Трампу до не цього, в нього стіна не будується, але краплі каміння точать.

Днями було здійснено митне оформлення рекордної кількості автомобілів з єврономерами – 2,7 тисяч, власники сплатили за них 170,5 мільйонів гривень платежів. Ото прибіднятися менше треба.

Кіпрська Церква збирається визнати та увійти в Євхаристійне спілкування з Православною Церквою України. Бо Добро завжди перемагає.

У Туреччині прибрали текст напису про нібито російське походження дружини султана Сулеймана Першого Роксолани. Відновлення історії – відновлення пам’яті.

І наостанок трішки наочних змін у нашій інфраструктурі у малюнках для найменших хунтят.

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial